, ,

Wedstrijdverslag SKF 5 – Animo 3 (17-14)

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen SKF 5 op het programma. Na een wat rumoerige week door veel ziekte en een onverwachte blessure van Bram zijn we richting Veenendaal gegaan met een volle auto A1 spelers. Aangezien de aanvang van de wedstrijd om 20:40 was, zijn bij aankomst in Veenendaal de nodige bakjes koffie naar binnen gewerkt om fris aan de wedstrijd te beginnen. Helaas was de start van animo niet scherp genoeg en begonnen we met een 2-0 achterstand. Na een paar mooie doelpunten van Jordy, Kyona, Marieke, Jacoline en Charelle was de stand net voor rust 5-5. Helaas kreeg SKF nog een vrije bal en benutte deze met een doelpunt waardoor we met een kleine achterstand de kleedkamer in zijn gegaan. In de rust zijn er wat nuttige tips gegeven door coach Justin waardoor we met een goed gevoel de kleedkamer uit kwamen. Dat er deze avond een deksel op de korf bij SKF zat was wel duidelijk. Vooral de dames van Animo kregen kans naar kans, maar de bal viel niet. De gehele tweede helft is de achterstand twee of drie doelpunten geweest. Nog wat tactische wissels van Justin, waardoor Emma en Tim het veld betraden, konden helaas de stand niet meer omdraaien. De zusjes Monhemius wisten uiteindelijk in de tweede helft beiden nog drie keer tot scoren te komen, naast doelpunten van Martijn, Jordy en Kyona. Het laatste fluitsignaal klonk en de eindstand is 17-14 geworden. Enorm balen om zonder punten naar huis te gaan na een prima wedstrijd. Volgende week staat er een wedstrijd gepland tegen Telstar 3 om 16:30 uur in de Randhorst. Telstar hebben we tijdens de oefenwedstrijden al ontmoet. Het zal een pittige wedstrijd worden en we hopen op wat publiek langs de lijn. Tot zaterdag!