,

Update Kangoeroedag – Verplaatsing & Waaljuttersactie

Kangoeroedag wordt verzet
De Kangoeroedag wordt definitief verzet naar volgend jaar: woensdag 21 september 2022. Gezien het verloop van de coronasituatie en de hele nasleep hiervan, heeft de organisatie besloten om dit sportevent, bedoeld voor de kinderen uit groep 1 en 2, te verplaatsen. Wij hopen dan vele enthousiaste kinderen te mogen begroeten om er met elkaar een mooie sportieve dag van te maken!

Vanaf volgend voorjaar gaan we aan de slag met het inschrijven van basisscholen uit de gemeente Geldermalsen. Tot die tijd zitten we niet stil, want een volgende activiteit staat alweer op onze agenda!

Waaljuttersactie 2021
Op zaterdag 10 april a.s. start het -corona proof- Waaljutten, een initiatief van de Gemeente West Betuwe. Als vereniging nemen we hieraan deel en gaan we zwerfafval opruimen. Naast een frisse neus en een schoon opgeruimd stuk langs de Waal, help je hiermee ook Animo! De opbrengst wordt besteed aan de Kangoeroedag voor onder andere de aanschaf van de benodigde spelmaterialen.

Doe je mee?
Er wordt gewerkt per tijdblok van 80 minuten waarin 2 personen tegelijk aan het opruimen zijn.
Het 1e tijdblok start om 07.00 en eindigt om 08.20 uur. De volgende blokken zijn van 08.20 – 09.40 uur, 09.40 – 11.00 uur, 11.00 – 12.20 uur, 12.20 – 13.40 uur en het laatste blok start om 13.40 – 15.00 uur. We zoeken nog een aantal enthousiastelingen die met ons mee gaan Waaljutten. Doe je ook mee? Meld je aan voor een of twee tijdblokken via: activiteiten@ckvanimo.nl

Voor nu stay safe en hopelijk tot gauw!

Groeten,

De Kangoeroedag Commissie

Conny, Janet, Ellen, Rachel en Angela