Installeer de KNKV Wedstrijdzaken app!

Fanzone

omhoog
32 fans
KNKV Wedstrijdzaken app
In de KNKV wedstrijdzaken app worden een heleboel zaken geregeld, waaronder het digitale wedstrijdformulier dat elke competitiewedstrijd ingevuld moet worden door aanvoerders, coaches en/of scheidsrechters. Vanaf dit seizoen kan deze app wel eens belangrijk worden voor jou, maar waarom?
 
 1. Aanvoerder of trainer/coach zijn
  Dit seizoen zou je aanvoerder van je team kunnen zijn of ben je door de JTC gevraagd om een team te coachen. Dit betekent dat jij voor iedere wedstrijd het digitale wedstrijdformulier in moet vullen, hierop geef je bijvoorbeeld aan welke spelers er gaan starten en welke wissels je doorgevoerd hebt tijdens de wedstrijd. De scheidsrechter controleert dit en vult aan het einde van de wedstrijd de uitslag in.
   
 2. Scheidsrechter zijn
  Vanaf de B-jeugd kan je ingedeeld worden als scheidsrechter bij een ander team van Animo. Dit houdt in dat jij de ingevoerde gegevens van de trainers/coaches/aanvoerders van Animo en de tegenpartij moet controleren, dit gaat om de startopstelling en wissels. Als laatste voer je uiteraard de uitslag van de wedstrijd in!
   
 3. Je wil van alles op de hoogte zijn!
  De app toont alle relevante gegevens van jouw team. Programma, standen, uitslagen enz. Daarnaast kan je van alle in competitie zijnde teams gegevens nazoeken. Zodoende mis je niks van wat er gebeurd gedurende de competitie.
Installeren, registreren en inloggen
De KNKV-wedstrijdzaken app  is beschikbaar voor IOS en Android en wordt geïnstalleerd op je mobiele telefoon of tablet. Volg het volgende stappenplan, startend bij "Registreren als bondslid": https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000063116
 
E-mailadres
Het e-mailadres wat bekend is in Sportlink is het e-mailadres waarmee je je moet registreren in de app. Is dit het e-mailadres van je ouders/verzorgers, dan kan je deze gebruiken. Wil je dat niet? Stuur dan even een e-mail met je e-mailadres naar webmaster@ckvanimo.nlLET OP: Graag jouw e-mailadres vermelden en aangeven of je ouders de contributiefactuur willen blijven ontvangen. Doe je dit niet, dan komt de factuur op jouw e-mailadres aan.
 
Mocht je vragen hebben over deze e-mail of over de app? Laat het dan even weten via webmaster@ckvanimo.nl.