, ,

Helaas geen punten voor Animo 3 in de laatste speelronde

Het zonnetje schijnt, er is een koude wind, maar er heerst optimale concentratie en vastberadenheid. Deze wedstrijd moeten we anders ingaan dan thuis.
Even een terug blik naar de thuis wedstrijd? Daar houden we het kort over: verloren, een matige wedstrijd en dat kan veel beter.

Even kijken wie DOT opstelt en daar tegen stellen wij op. Stefan Martijn Demi en Ilse starten in de verdediging, Daan Bram Charelle en Laura starten in de aanval.

DOT begint sterk aan de wedstrijd, al snel staat het dan ook 4-1. Geen wegtrekballetjes en korte kansen achter de korf tegen krijgen was het doel, zo schoten ze ineens raak van verre afstanden. Wij moesten ons herpakken, kijken waar onze krachten liggen en deze uitspelen. Na wat zoeken en herhalingen lagen er voor ons vele kansen, terug gekomen naar 5-4. Nog niet alles benut, maar we zijn opweg. DOT, bovenaan ongeslagen, laat niet over zich heen lopen en brengt de score terug naar 10-5.

De rust in met 5 punten achterstand, niet zoals gedacht. Maar! We staan zeker niet slecht te ballen.
We zoeken de goede kansen, herhalen op de juiste personen en verdedigend laten we ons niet zomaar voorbij lopen.
Deze lijn doorzetten, blijven herhalen en scoren. Dan kunnen we het DOT zeker lastig maken.

Na rust direct 3 x de korf, 2 voor DOT 1 voor ons: 12-6. Niet zoals we bedacht hadden. Eric komt erin voor Martijn, wat ervaring helpt misschien tot score te komen?!
Het andere vak vind, naast Eric, ook 2 keer de korf en de score is 12-9. De eerste inhaalslag is gemaakt en nu doorzetten. DOT begint in te zakken, creëren minder en vinden de korf niet meer. Wij draaien lange aanvallen met een sterke steun en rebound, maar helaas vind DOT ook de korf weer en lopen uit naar 15-9.

Met deze einduitslag zijn we absoluut niet tevreden en zetten nog iets harder aan & geven onze laatste energie. Wat nieuwe aanvalskracht erin d.m.v. Margret en Steyn, wat spelvariatie vanuit Stefan en Eric en nog 3 doelpunten van Demi Laura Bram. Klinkt het laatste fluitsignaal met een score van 15-12 op het bord.

We hebben het DOT lastig gemaakt, maar helaas de punten niet meegenomen. Desondanks een goede laatste veldwedstrijd om vervolgens met opgeheven hoofd richting de zaal te gaan. Hier gaat een grote uitdaging liggen voor Animo 3.

Dank aan alle spelers die ons dit seizoen geholpen hebben om ons team compleet te maken, voor ons te scoren en met ons punten te pakken.