, , ,

Fotoverslag Unitas/Perspectief 4 – Animo 3

Vandaag stond er op het programma:
Unitas/Perspectief 4 – Animo 3.

Zo vertrokken we om 55 minuten in de auto zitten naar de nummer 2 op de ranglijst. Kijken wat er te halen viel. Met dank aan Rosan Juta & Demi konden wij de wedstrijd starten, want de ziekenboeg Anouk & Ilse zat wederom in normale kleding op de bank.

Het vak van Stefan, Martijn, Simone en Juta begon in de verdediging met als opdracht: voor verdedigen en goede coaching! Het vak van Jw, Bram, Charelle en Demi begon in de aanval. Hun opdrachten waren lange aanvallen draaien, goed passing en een sterke rebound neerzetten.

We begonnen niet heel goed. De pasing was er niet altijd, duidelijke lijnen waren er niet en het zoeken naar de juiste kansen duurde even. Eenmaal de korf gevonden te hebben, konden we elke keer op 1 a 2 punten achter blijven.

We gingen dan ook de rust in met 8-6.
Daarin werd benoemd we zien/merken dat we het moeilijk hebben in de aanval. Er wordt flink druk op de ballijn gegeven waardoor de pasing erg moeilijk werd. Het is dus belangrijk dat we met de juiste hand gooien en tempo in het spel houden.
Tijdens de verdediging moeten wij vooral onze eigen tegenstander zien en onder de korf die aangeef eruit halen.

Zo gezegd zo gedaan. We starten de 2e helft met duidelijke taken. We zien dat iedereen probeert mee te nemen wat te doen. Zoals de gehele wedstrijd krijgen we veel vrije ballen mee en zelfs stippen. Ondanks deze vrije kansen, kunnen we helaas niet erover heen.

Met een eindstand van 18-12 nemen we helaas geen punten met terug naar Geldermalsen. De komende 2 trainingen wordt bikkelen zodat we a.s. zaterdag de punten thuis houden.

Zaterdag 30 oktober is de laatste buitenwedstrijd. Wij starten om 11:30. Daarna spelen de A1, het 2e en 1ste. Lijkt mij een mooi programma om even een kijkje te nemen bij Animo? nietwaar!?