, , ,

Fotoverslag MIA 3 – Animo 3

Hier eens een stukje van Animo 3. Waarom niet altijd en/of vaker? We hebben niet altijd een fotograaf bij ons en we willen natuurlijk niet al onze geheimen prijs geven.

Afgelopen zaterdag 25 september was het dan zo ver. Animo 3 ging richting Amersfoort om eens te kijken wat er te halen viel bij Mia 3.

Bij de voorbespreking werd er benoemd dat we duidelijke lijnen moesten lopen en elkaar goed moesten blijven coachen. “Bewaar de rust in je vak en zorg dat de tegenstander geen aangeef kan neerzetten” benoemde onze coach Robbert nog even.

De start! Natuurlijk eerst even spieken in welk vak hun langste heer ging staan. Want als je Bram in jouw team hebt kun je het de tegenstander van diezelfde lengte wel moeilijk maken. Het vak van Stefan, Jw, Simone en Charelle begon in de verdediging. Je zag meteen dat het tempo van Mia niet al te hoog lag.
Het vak van Leander, Bram, Anouk en Ilse begon in de aanval. Veel ruimte, veel kansen, maar helaas ontbrak het nog wat op de afronding. Al kwamen we wel op een 0-2 voorsprong door onze super verdedigers en onze doorzetters in de aanval.
Dit liet Mia niet zomaar gebeuren.. wat maakte dat zij terug kwamen naar 4-4 , de voorsprong naar 5-4… MAAR nét voor rust scoorde wij de 5-5.

Een oké stand de rust mee in te gaan? Er zat veel meer in. Zo werd er ook gezegd dat we de juiste mensen op de juiste positie moesten zetten, zodat we niet maar één schots aanvallen hadden. Ook moesten we kijken vanaf welke afstand we ons schot pakte, vanaf de zijlijn en 5 a 7 meter is toch wel een klein verschil..
Positief blijven, elkaar coaching geven & doorzetten.

Zo gezegd zo gedaan. Na rust scoorde we de 5-6 & 5-7, maar Mia kwam al snel weer bij en zo stond het 8-8. Als we de supporters moeten geloven, was het erg spannend!
Toen kwam de Time-out aangevraagd door de coach van Animo. “Jongens we moeten het tempo opvoeren en ons niet laten beïnvloeden door hun spel” benadrukte Robbert nog even.
Na de time-out legden we ons tempo wat omhoog, probeerde wat meer varriaties in ons spel te brengen en lag de focus op het afronden van onze kansen. De stand ging naar 9-9, maar uiteindelijk wilde wij met de punten naar huis en ze niet bij Mia laten. De scheidsrechter floot voor de laatste keer op zijn fluitje, op het scorebord: 10-13. Hoppa! Animo 3 neemt de punten mee naar huis en gaat met een positief gevoel terug naar Geldermalsen.