, , ,

Zaalindeling Animo 1, 2 en 3 – seizoen 2023-2024

Afgelopen week heeft de KNKV de zaalindelingen voor het top- en wedstrijdkorfbal gepubliceerd op de website! Als je ze allemaal wil zien dan kan je de volgende link volgen: Indelingen – KNKV

Wij kijken natuurlijk met meer dan gemiddelde interesse naar indelingen van de drie hoogste seniorenteams. Animo 1 en 2 gaan debuteren in de zaal op het hoogste niveau wat ze ooit gespeelt hebben en komen de volgende tegenstanders tegen:

Animo 1ZaGeldermalsen
Spirit 1ZaVoorthuizen
KOAG 1ZaKrimpen aan den IJssel
RWA 1ZaRhoon
OVVO 1ZaMaarssen
Fortis 1ZaVlissingen
Tilburg 1ZaTilburg
Vriendenschaar (H) 1ZaHardinxveld-Giessendam
Animo 2ZaGeldermalsen
Spirit 2ZaVoorthuizen
KOAG 2ZaKrimpen aan den IJssel
RWA 2ZaRhoon
OVVO 2ZaMaarssen
GKV/Enomics 3ZaGorinchem
Tilburg 2ZaTilburg
Vriendenschaar (H) 2ZaHardinxveld-Giessendam

Zoals je ziet komt de selectie veelal dezelfde tegenstanders tegen en zullen 12 van 14 weekenden gekoppeld zijn. Alleen als Animo 1 tegen Fortis 1 speelt speelt Animo 2 tegen GKV/Enomics 3. Als we inzoomen op de tegenstander van Animo 1 trof Animo diverse tegenstander in het verleden weleens maar nooit structureel. Animo herbergt twee oud-spelers van OVVO, namelijk Kevin en Tessa die na jaren afwezigheid dus nu weer bij Animo te bewonderen zijn. Spirit werd al eens verslagen om het kampioenschap in de 3e klasse (in seizoen 2012-2013) maar beklom uiteindelijk de korfbalpiramide sneller dan Animo dat deed. Ook kruist Animo de degens wederom met Tilburg, dat in seizoen 2021-2022 kampioen werd ten koste van Animo. Al met al een bijzonder rijtje tegenstanders die bezocht gaan worden en ook in De Randhorst te zien gaan zijn.

DOT (O) 2ZoOss
Animo 3ZaGeldermalsen
Reehorst ’45 2ZaEde Gld
Tweemaal Zes 2ZaMaartensdijk
Rust Roest 2ZaEindhoven
Woudenberg 2ZaWoudenberg
HKC (U) 2ZaUtrecht
SDO (V) 2ZoVeldhoven

Animo 3 zal het nodige huiswerk kunnen doen aan de hand van de resultaten van Animo 2 de afgelopen zaalcompetitie. Want met DOT(O) 2, Reehorst’45 2, HKC(U) 2 en SDO(V) 2 treft het 4 tegenstanders die Animo 2 kampioen zagen worden in het voorbije zaalseizoen. Animo 3 wacht een pittige opgaaf in deze sterke poule.