, ,

Wedstrijdverslag Animo A1 – Tiel’72 A2

Na 2 overwinningen vorige week was het deze week de beurt aan Tiel’72 A2 om de ongeslagen koploper Animo A1 proberen te verslaan. Tiel’72 had deze wedstrijd een livestream geregeld. Via deze manier hebben veel mensen nog mee kunnen genieten van de wedstrijd, bedankt daarvoor Tiel’72!

Het was Tiel’72 die sterk uit de startblokken ging. Na een 0-2 achterstand waren het 2 doelpunten van Arne die de stand weer gelijk trokken. Het bleef spannend met een goal van Tiel’72 en daarna de gelijkmaker van Tobias. Weer een doelpunt van Tiel’72 en een gelijkmaker van Tjerk. Na de 4-4 had Tiel’72 moeite met de 5 doelpunten van Animo. Mooie ballen van Tjerk, Tobias (2), Daan en Nikki. Aan het eind van de 1e helft maakte Tiel’72 nog een strafworp en sloot Daan af met een schot.

Met nog wat aanwijzingen in de rust van de 3 top coaches kon Animo er weer volle bak tegenaan. Het was Tiel’72 die als eerste na de rust een doelpunt maakte. Tjerk gaf antwoord en schoot en schot raak. Tiel’72 scoorde en hield het gat voor even op 4 doelpunten. Na 4 doelpunten van de 4 heren van Animo was het gat ineens 8 doelpunten! Een doorloopbal van Tiel’72 maakte het gat iets kleiner, maar Animo was het daar natuurlijk niet mee eens. Arne en Tjerk zorgde voor het gat van 9 doelpunten. Aan het eind van de 2e helft waren het 3 stippen die de wedstrijd afsloten. 2 door Tiel’72 en een door de oude Tielenaar Marieke.

Mooie doelpunten van de heren, maar zeker net zulke grote klasse voor de dames die elke week de heren maar weer vrijspelen!

Een mooie 18-10 winst voor Animo A1. Volgende week is Tilburg A2 aan de beurt om het op te nemen tegen Animo A1.