trainers moesten de spelers er toch aan gaan geloven. Na een rustig schietblok werd de
conditie van de spelers ook op de proef gesteld en de bijgekomen zomerkilo’s vlogen er bij
Na de 2 uur durende zaterdagmiddag training volgde er nog 2 trainingen op de vaste
trainingsdagen. In de loop van de week kwamen er nog spelers terug van vakantie en
hierdoor was de selectie donderdagavond weer compleet. Helaas veranderde dat alweer
snel, na een klein kwartiertje geschoten te hebben verstapte Ezri zich en moest hierdoor
naar de kant. Later op de avond bleek dat haar enkelband waarschijnlijk is ingescheurd.

Weekend
Afgelopen weekend stond traditioneel het selectieweekend op de planning. De selectie
reisde af naar HKV/Ons Eibernest en daar mochten de eerste oefenwedstrijden weer
gespeeld worden. De wedstrijden werden gespeeld om 14:00 uur en 15:30 uur.

De eerste wedstrijd startte een beetje moeizaam wat ervoor zorgde dat Animo 4-1 achter
kwam te staan. Kort hierna scoorde Jasmijn 2 schoten maar ook Tobias en Marco waren
scherp. Het gehele team begon beter te draaien en dit zorgde ervoor dat het in de rust 6-11
stond. Deze stand werd na rust uitgebreid en zo eindigde de wedstrijd in een mooie uitslag
van 10-15.

Voor Animo startte nu de tweede wedstrijd maar voor HKV/Ons Eibernest was het al de
vierde wedstrijd want ze hadden al 2 wedstrijden gespeeld tegen de selectie van Alo eerder
deze middag. Ondanks dat, pakte HKV/Ons Eibernest al snel de leiding (6-3) maar voor rust
werd het getij nog snel gekeerd met een kleine voorsprong voor Animo (8-9). Na rust bleven
de doelpunten aan beide kanten vallen en bleef de stand gelijk een groot deel van de 2de
helft. In de laatste paar minuten kon Animo het gat van de korf niet meer vinden, wat
resulteerde in een uitslag van 21-18.

Na de wedstrijden werd er koers gezet richting het StayOkay hostel in Den haag. De kamers
werden verdeeld en de spullen uitgepakt. Hierna volgde een sportieve wandeling van 30
minuten naar de Italiaan met ondertussen een raadsel van Marco, die na de wandeling
overigens nog steeds niet opgelost was. Bij de Italiaan was er voor iedereen genoeg keuze en
werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog meer raadsels opgelost.
Daarna was het tijd om het nachtleven van Den Haag te leren kennen, waarbij het voor