Volg de Korfbal League live via EyeCons

Dit jaar sloot de Korfbal League zich aan bij het platform EyeCons, een platform waarop live wedstrijden gestreamd kunnen worden.

Met 12 clubs inclusief debutanten Oost-Arnhem & Groen-Geel / IJskoud De Beste is het afwachten wie het beste door dit korfbaljaar heen komt. Met de gecreëerde Corona-bubbels zullen alle topploegen aan de bak moeten. De League is vanwege de omstandigheden opgedeeld in 2 poules van 6 clubs, waarvan de nummer 1 en 2 door zullen stromen naar de kruisfinales op weg naar het felbegeerde landskampioenschap.
Alle ploegen zijn in ieder geval verzekerd van nog een jaar Korfbal League want er is afgesproken dat niemand zal degraderen dit seizoen.

EyeCons

Vanaf 16 januari zijn alle wedstrijden in de Korfbal League & Reserve Korfbal League te zien via EyeCons. Check de website en registreer je om de livestreams te kijken! Klik hier!
Ook is het mogelijk om wedstrijden terug te kijken en samenvattingen te zien, veel clubs nemen ook de moeite om een heuse voor- en nabeschouwing te doen met interviews met de hoofdrolspelers in en rond het veld. Enjoy!