, ,

Verslag Animo 3 – Victum 3

Afgelopen zaterdag om 19:50 uur stond Victum 3 voor ons als Animo 3 op het programma. De ploeg waar wij in deze mini-competitie nog niet tegen hebben gespeeld.

We begonnen heel scherp aan de wedstrijd en wat denk je? Het eerste punt was voor ons. Maar dan is de kunst om op voorsprong te blijven. Victum speelde een hoog tempo maar daarin gingen wij mee! “Zet de juiste mensen op de juiste plek” zei onze coach Robbert.

Zo gezegd, zo gedaan. Het spel liep als een trein waardoor we de rust in konden gaan met 2 punten verschil💪🏼

Robbert was trots op ons! We kregen te horen dat we een goede eerste helft hadden gespeeld maar wel moesten uitkijken dat we niet gingen afzakken.

Waarbij het ene vak relatief makkelijk draaide in de aanval moest het andere vak harder werken en meer zoeken naar de kansen. Gelukkig word hard werken nog altijd beloond.

De laatste loodjes, wat zou dat zwaar zijn geweest zonder de conditietrainingen van Gillian. Hard werken, goede kansen pakken en volhouden! Daar draaide de hele wedstrijd om.

En daar was hij EINDELIJK, het laatste fluitsignaal! Er stond 19-13 op het scorenbord, wéér een overwinning binnen!

Nu 2 weken rust en 12 maart willen we uiteraard deze stijgende lijn voortzetten!