Only for Men

Only for Men, one stop-shop

Only for Men is een one stop-shop voor de moderne man. Alles op het gebied van mode en meer; onder één dak vind je bij ons de mooiste merken in business, casuals, jeans en schoenen.

Totaalconcept voor de moderne man 
Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer, véél meer. Only for Men streeft ernaar de meest spraakmakende winkelketen van Nederland te zijn. Met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en personeel dat weet waar zij het over hebben zorgt Only for Men ervoor dat het de moderne man op een duidelijke, ongedwongen en efficiënte manier aanspreekt. 

Ook kan de man bij ons altijd terecht voor de beste deals. Altijd up-to-date blijven was nog nooit zo makkelijk: Voor iedere dag van de week en ieder moment van de dag hebben wij de juiste collectie om de man te kleden en er op en top uit te laten zien. 

Gemak en service spelen in alle winkels een hoofdrol, zoals gratis parkeren voor de deur en spectaculaire events. Ook kun je altijd genieten van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels is er zelfs een eigen atelier, waar je desgewenst direct je kleding kan laten vermaken.

Mannelijke openingstijden 
Bij Only for Men staan de wensen van de klant centraal, ook als het gaat om de openingstijden van de winkels. Daarom hanteren wij echte mannelijke openingstijden. De meeste winkels hebben vier koopavonden in de week en zijn iedere zondag open. In combinatie met gratis parkeren voor de deur wordt er rekening gehouden met het shopgedrag van de moderne man. Bij Only for Men shop je wanneer en waar het jou het beste uitkomt! 

De gasten van Only for Men ontvangen altijd persoonlijk en professioneel advies op het gebied van mannenmode en verzorging en maken in één van de 14 fysieke winkels of online kennis met de nieuwste mode en trends.

Telefoon: +31 (0) 345 62 14 00