,

Resultaten Belactie VriendenLoterij 2020

Waar de avond nog ietwat in mineur begon, is deze met een formidabel eindresultaat afgesloten!
 

7 volwassen waren er nodig om de belavond te kunnen laten starten. Met het exacte aantal van 7 volwassen op zak gingen we richting de VriendenLoterij-Bel-avond van 21-09-2020. Na de mededeling dat er 2 bellers later kwamen, kwam daar ook de gevreesde afmelding van een van de bellers.

Met opgestroopte mouwen en vol vertrouwen wilde de 4 startende bellers beginnen aan de avond, maar daar kwam Angela Poldervaart binnen gestormd. De redster van deze avond! Het te behalen aantal van 7 bellers was weer een feit!

Na dat de om 21.30u de roodgloeiende telefoons waren neergelegd, er al 4 I-pads waren ingeleverd en de software was afgesloten, brak het Haags Kwartiertje aan in Geldermalsen.

Met nog letterlijk seconden op de klok, om 21.45u sloot de software automatisch af, werden de laatste loten ingetikt en verzonden. Met het eindresultaat van 52 verkochte loten op zak werd avond afgesloten. Dit betekend dat deze VriendenLoterij-Bel-actie CKV Animo een netto-opbrengst oplevert van 2070 euro! Een prachtig resultaat!

Grote dank aan de bellers van deze avond: 

Angela Poldervaart, Anne van Steenis, Bart-Jan Hol, Ilse Scheffer, Martijn van Os, Koen Poldervaart, Eli van Mourik en Mark Verweij.

Nogmaals dank aan alle bellers en natuurlijk ook alle Lotenkopers!

Met sportieve groet, 

Mark Verweij

Mark de Deugd

Sponsorcommissie CKV Animo