Webshop CKV Animo (Plutosport)

Fanzone

omhoog
16 fans

Beste Animo’ers,

Begin december hebben jullie al een klein voorschot gehad op de nieuwe Nike-kledinglijn, middels een voorverkoop en de mogelijkheid om de Nike-kleding te passen. Er een selectie gemaakt van de mooiste producten van Nike, zo zijn er o.a. polo’s, shirts, sweaters, trainingsjasjes en tassen met het logo van CKV Animo verkrijgbaar. Alle kleding en tassen uit de Animo-collectie kun je nog extra laten bedrukken, met bijvoorbeeld een rugnummer en een naam! Er is een dames-, heren- en pupillen/junioren-lijn!

Het heeft, achter de schermen, heel wat voeten in de aarde gehad, maar het is zover! Benieuwd geworden naar de officiële Animo trainings- en inloopcollectie?
Bekijk ‘m en surf naar www.plutosport.nl/clubs/animo

De nieuwe Animo trainings- en inloopkleding is exclusief te koop bij Plutosport.nl, de grootste onlinesportwinkel van Nederland! Bij Plutosport ook aan het juiste adres voor de rest van jouw korfbaloutfit!
Voor zowel veldkorfbal als zaalkorfbal zijn er o.a. schoenen en ballen verkrijgbaar. De hele korfbalcollectie van Plutosport vind je op www.plutosport.nl!

Een paar spelregels om rekening mee te houden:

  • De levertijd van je order is 3 – 5 werkdagen.
  • Kies je maat zorgvuldig. Bedrukte artikelen kun je niet retourneren.

Wij denken hier mee een mooie kleding-lijn te hebben neergezet voor alle leden, waarmee we CKV Animo een mooie kwalitatief goede en sportieve uitstraling geven.

Mochten er nog vragen zijn kun je bij ons persoonlijk terecht of per mail: sponsoring@ckvanimo.nl

Met vriendelijke groet,
De Sponsorcommissie

Mark de Deugd
Mark Verweij