Verslag & foto's Kampioenswedstrijd Animo E2 – Wageningen E6

Fanzone

omhoog
73 fans

Vandaag, zaterdag 12 oktober, was het een spannende dag voor onze E2. Zij hebben tot nu toe alle wedstrijden overtuigend gewonnen. Echter deze week werd de druk opgevoerd aangezien er één tegenstander de wedstrijd overnieuw wil spelen, omdat er bij ons één spelertje is waarvan de geboortedatum niet goed in Sportlink staat. Dus hiermee was de druk erg hoog, want nu moesten ze de thuiswedstrijd tegen KV Wageningen absoluut winnen.

We gingen van start met Mees, Marijn, Sofie en Indy en begonnen de wedstrijd goed door snel op     1-0 en 2-0 te komen. Daarna duurde het wat langer aangezien de tegenstander goed aan het verdedigen was en onze kinderen van de E2 wat onrustig speelde. Zou het de spanning zijn geweest? Maar zoals we gewend zijn van onze E2, gingen ze vol goede moed door. Uiteraard kwamen Azat, Merle en Joa er ook in. Want met 7 teamgenootjes wissel je elkaar lekker vaak af. Na de rust werd het tempo door de E2 van Animo omhoog gegooid en werden er bij het veroveren van de bal, snel naar voren gespeeld. Hierdoor konden Indy en Merle met regelmaat op de korf schieten om de bal erin te krijgen. Bijna iedereen heeft dan ook in deze wedstrijd mogen scoren, want ze gunnen elkaar ook vaak de bal. Uiteindelijk werd de wedstrijd overtuigend gewonnen met 16-0. Helaas dus voor de tegenstander KV Wageningen, geen enkele bal in de korf.

Na afloop kregen alle teamleden een rode roos, hebben we een groepsfoto gemaakt en aansluitend taart en frietjes gegeten. De coaches Fiene, Renske en Laura zijn zeer trots op het kampioenschap van de E2!