Update 01-07: Accomodatie verder open (incl. trainingsschema)

Fanzone

omhoog
18 fans

Beste (ouders/verzorgers van) leden,

Update 01-07:

Met ingang van 1 juli 2020 zijn de volgende zaken versoepeld op en rond onze accomodatie (in aanvulling op de update van hieronder):

  • Onze accomodatie is weer toegankelijk voor iedereen, mits de 1,5 meter-regel in acht genomen wordt (behoudens tijdens het sporten). Dit betekend dat ouders en andere geinteresseerden zich weer langs de lijn mogen melden.
  • De kantine mag in theorie weer open, echter is er in de zomermaanden door de kantinecommissie geen bezetting verzorgd. Vanaf half augustus zal dit uiteraard wel weer het geval zijn.
  • Kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden, mits de 1,5 meter gewaarborgd is bij mensen ouder dan 18 jaar.

 

Update 24-6:

Vanaf woensdag 1 juli 2020 mag er weer "gewoon" gesport worden door alle korfballers. Partijen is voor zowel de jeugd als senioren weer toegestaan. Buiten het sporten om blijft de 1,5 meter van kracht voor de senioren.

Daarnaast is er per deze week een nieuw trainingschema van kracht, deze kan je hieronder vinden.


Onder dit bericht vinden jullie informatie inzake de hervatting van de jeugdtrainingen. Wij vragen jullie aandacht voor deze documenten, lees deze goed door alvorens jij of uw kind(eren) naar de trainingen komen.

Update bestuur 12-05:

Na de spreekwoordelijke aftrap door onze jeugd is het vanaf morgen ook voor senioren (18-plussers) weer toegestaan om de korfbaltrainingen te hervatten. De Technische Commissie heeft een nieuw schema gemaakt, welke je in de bijlage treft. De trainingen voor de senioren start dus vanaf woensdag 13 mei. De trainers en vele speelsters / spelers zijn ondertussen op de hoogte. Om veilig te kunnen (blijven) korfballen is het noodzakelijk dat eenieder kennis neemt van de inhoud van de eerder verstuurde protocollen, opgesteld door de KNKV. Daarnaast is het voor de trainers van groot belang om toe te zien op het naleven van alle regels. Tevens dienen de trainers vanaf heden te helpen met het schoonmaken van de materialen. Meld je daarom direct na de training bij de ‘toezichthouder' (Corona coördinator) herkenbaar aan het gele hesje. Die zal vertellen wat er dient te gebeuren. Mocht er na jouw team nog een ander team komen die dezelfde paalhoogte gebruikt, dan mogen deze blijven staan en zullen dan ter plekke schoongemaakt worden. Daarnaast blijft het zo dat er bij onze accommodatie niet met de auto geparkeerd mag worden. Parkeer je auto gewoon op het normale parkeerterrein. Volg de regels, dan blijft de CKV Animo corona-proof en blijft het ons toegestaan om te sporten!

Alvast bedankt voor jullie medewerking.