Steun Animo met de Grote Clubactie!

Fanzone

omhoog
30 fans

 

Beste leden,

 

Ook dit jaar doet Animo weer mee aan de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 15 september mogen de loten verkocht worden voor de club!

 

Vorig jaar heeft Animo 2.650,- opgehaald.

Voor de vereniging zijn dit hele belangrijke inkomsten. Van de totale opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van 100.000,- euro!

 

Voor wie is het?

Alle spelende leden van Animo krijgen een lotenboekje. Wij verwachten van iedereen dat er minimaal 3 loten verkocht worden. Het is een kleine moeite en voor de club zijn het belangrijke inkomsten! De boekjes zijn voorzien van je naam en zullen bij registratie gecontroleerd worden.

Wat is het doel?

Het doel voor de Grote Clubactie dit jaar is zo veel mogelijk geld op te halen om de faciliteiten op het sportpark te verbeteren. Denk hierbij aan de kantine, het terras, spelmaterialen en de kleedkamers.

 

Superloten

Ook dit jaar hebben we de Superloten, deze cheques vertegenwoordigen een waarde van 150 euro, oftewel 50 loten. Deze loten zijn speciaal voor bedrijven ontwikkeld, die op deze manier een extra bijdrage aan de club kunnen leveren.  Mocht je hier iemand voor kennen, of zelf zo’n superlot willen kopen, kun je contact opnemen met 1 van de leden van de sponsorcommissie.
 

Inleveren van de boekjes

De boekjes moeten uiterlijk zaterdag 27 oktober ingeleverd worden, eerder mag natuurlijk altijd! Er zal een schatkist in de kantine staan waar de boekjes ingedaan kunnen worden.

 

Cadeaubonnen Sport en Speelgoed De Jager

Iedere lotenverkoper ontvangt per 25 verkochte loten een cadeaubon ter waarde van 10 euro van Sport en Speelgoed De Jager uit Geldermalsen als bedankje. Hopelijk gaat het ons veel cadeaubonnen kosten, dat betekent dat we veel geld binnenhalen met de actie!

 

Wij wensen iedereen succes met het verkopen van de loten, laten we er met zijn allen een mooi resultaat van maken!

 

Namens de sponsorcommissie,

 

Mark de Deugd

Mark Verwey

Geert van Putten