Seizoen 2019 - 2020: De PSV-puzzel

Fanzone

omhoog
33 fans

Met de verongelijkte tronie van Mark van Bommel op onze website lijkt het een voetbalartikel te worden. Maar nee, het blijft gewoon bij korfbal. Want in Eindhoven zit ook een korfbalvereniging die PSV heet. Aankomende weekend gaan onze seniorenselectie en onze A1 daar een toernooi spelen.

Voordat ik het vergeet, het programma en de poule-indelingen vind je hier!

Hoofdtrainer/coach Wim Jansen zal zich komend weekend moeten buigen over zijn (hernieuwde) puzzel. Afgelopen seizoen opteerde hij voor 5 spelers en 5 speelsters in Animo 1 en dezelfde samenstelling in Animo 2. Nu zal hij daar een nieuwe legpuzzel van moeten maken. Met 11 heren en 11 dames die in de selectie rondlopen lijkt er keuze genoeg.

Na 3 trainingen lijken de eerste indrukken wel op het netvlies te staan en zal er een plan op tafel moeten komen voor het toernooi in Eindhoven. Formeel spelen Animo 1 en 2 beide 2 wedstrijden. De A1 komt uiteraard ook 2x in actie!
Afgelopen seizoen husselden Wim en Arjan van Doorn de boel flink door elkaar en een soortgelijk scenario zal wederom op tafel liggen, al zal er na Wim’s kennismakingsseizoen in zijn 2e termijn wellicht sneller lijn komen in de selectieprocedure. Een nadeel is dat de oefenmeester er momenteel nog alleen voor staat, de dringende zoektocht naar een trainer/coach voor Animo 2 begint nu steeds meer door te dreunen.

De spelers kunnen in ieder geval nog lekker speculeren. Gaat hij vasthouden aan dezelfde mensen of zijn er veranderingen aan de horizon te zien? Het zal ongetwijfeld weer spannend worden voor beide teams, zeker omdat er ook weer mensen terugvallen naar ons 3e. De PSV-puzzel is gestart!

Mocht je interesse hebben om naar Eindhoven te komen, hieronder het adres!

Clubhuis “De Spil”
Eindhovenseweg 41
5633 BD Eindhoven