Seizoen 2019 - 2020: Animo's selectie 1 & 2

Fanzone

omhoog
44 fans

We zijn er vroeg bij inderdaad maar in deze komkommertijd is het toch fijn als er af en toe een bericht verschijnt op de website. Vooruitkijkend naar komend seizoen pakken we onze selectie voor Animo 1 en Animo 2 even beet, want zoals elk jaar is er in de voorbereiding op het nieuwe seizoen wel wat te melden.

Wie zien we niet terug?
Gelukkig is dat beperkt gebleven tot 1 persoon, al is het natuurlijk altijd jammer als spelers/speelsters besluiten om niet meer in de selectie uit te komen. Vera van B. nam een paar weken geleden afscheid, zij speelde haar laatste wedstrijd met Animo 1 tegen Conventus. Gelukkig gaf ze aan dat we het laatste nog niet van haar gezien hadden, dus daar gaan we voor nu maar even vanuit!

Nieuwe gezichten!
Gelukkig mogen we in augustus ook wat nieuwe gezichten verwelkomen, vanuit de A-junioren krijgen we versterking van Bartjan, Vera Z. en Nathalie G. Vanuit het 3e stroomt Jeanine in om een stapje hogerop te zetten. Samen met de rest van de selectie zal er in augustus gestreden worden voor een plek in het 1e of het 2e. We kunnen op voorhand al zeggen dat dat wellicht spannend zal zijn en dat er mensen af gaan zakken naar Animo 3.

Terug van weg geweest...
Dit moeten we toch met enig trommelgeroffel aankondigen, want Rick keert in augustus weer terug op de velden. Net voor de zaalcompetitie van afgelopen seizoen moest Rick noodgedwongen toekijken na een vervelende knieblessure. Nu, maanden later, is hij "gerepareerd" door middel van een operatie en lijkt de revalidatie goed en snel genoeg te zijn om in augustus weer over de velden te flitsen. Welkom terug!

Programma voorbereiding
Dat is altijd een dingetje, maar de start zal op zaterdag 17 augustus 2019 zijn. Met de klassieker "Wie is fit"-training van Wim Jansen. Vanaf dat moment zal er elke dinsdag, donderdag & zaterdag door de selectie getraind of gespeeld worden. Een klein overzicht:

  • 17 augustus "Wie is Fit?"-selectietraining
  • 20 & 22 augustus Selectietrainingen
  • 24 & 25 augustus Trainingsweekend PSV te Eindhoven. Klik hier voor meer informatie!
  • 27 & 29 augustus Selectietrainingen
  • 31 augustus Oefenwedstrijden in G'malsen tegen o.a. DLKV, Duko, HKC & Huizen
  • 3 september Oefenwedstrijden in Oss tegen DOT
  • 5 september Selectietraining
  • 7 september Start veldcompetitie

Bekendmaking Animo 1 en Animo 2
Dat zal gedurende de selectieperiode gebeuren, vermoedelijk na de oefenwedstrijden op 31 augustus. Geen zekerheid, "an edjucated guess". Hier kan je in ieder geval de huidige stand van zaken bekijken!

Zoektocht trainer/coach Animo 2
We hebben nog wel een uitdaging, we zijn nog dringend op zoek naar een trainer/coach voor Animo 2. Meer weten, klik hier!

Tot zover! Fijne vakantie!