Ouders gevraagd: Word Waaljutter en help mee!

Fanzone

omhoog
3 fans

Ouders gevraagd: Word Waaljutter en help mee!
Help mee aan een schone omgeving van de Waal én aan een bijdrage bestemd voor de Kangoeroedag.

Kangoeroedag
De Kangoeroedag is een leuk sport-event dat speciaal wordt georganiseerd voor de kinderen uit de groepen 1 en 2 van de gemeente Geldermalsen. Vanwege Corona is de Kangoeroedag verplaatst naar woensdag 22 september 2021. Zo’n 180 kinderen van diverse basisscholen die zich hadden opgegeven, hopen wij straks te verwelkomen op het korfbalterrein van Animo.

Waaljuttersactie
Om deze sportdag financieel rond te krijgen, zijn er een aantal acties op touw gezet. Eén ervan is deelname aan de Waaljuttersactie. Een initiatief van de Gemeente West Betuwe om gedeeltes langs de Waal schoon te maken. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook als bijverdienste voor Animo. Het levert namelijk € 350,- op die volledig wordt ingezet voor de organisatie van de Kangoeroedag.

Waaljutten: wat houdt het in?
Zaterdagochtend 3 oktober start om 09.00 uur het Waaljutten bij Waalbanddijk 5 in Waardenburg. We gaan
dan een stuk langs de Waal schoonmaken dat loopt vanaf Waardenburg tot Neerijnen. Al het afval dat we tegenkomen, ruimen we dan op. Handschoenen, prikstokken en vuilniszakken worden verzorgd. Kledingadvies. trek kleren  aan die vies mogen worden en draag laarzen of stevige schoenen.

Opgave Waaljutten                      
Gaat u mee Waaljutten? Geef u op via: activiteiten@ckvanimo.nl vóór 28 september a.s. Hoe meer Jutters, hoe meer vreugd. We hebben minimaal 10 volwassenen nodig. Kinderen kunnen ook meedoen, maar wel onder begeleiding van een volwassene. Graag met eigen vervoer naar de Waalbanddijk 5 komen! Mogen wij op uw Waaljutter skills rekenen?

Groeten vanuit de Kangoeroedag Commissie,
Ellen, Janet, Kim, Conny, Rachel en Angela