Lid van de RaboBank? Steun Animo!

Fanzone

omhoog
3 fans

Ons doel

Onze vereniging stimuleert het actief sporten in onze gemeente en wil de jeugd op de basisscholen kennis laten maken met het actief sporten door korfbalpalen op de schoolpleinen te plaatsen. Hierdoor stimuleren wij dat er voldoende beweging is op de scholen. Dit willen we ondersteunen met de juiste materialen zoals korfbalpalen, ballen en uiteraard de juiste trainingsmethoden, zodat er verantwoord gesport kan worden. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om kennis te maken met onze korfbalsport.

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? 

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Hoe kan ik stemmen?

Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Alle informatie vind je op www.rabobank.nl/clubsupport