Kijkje in de eerste speeldag

Fanzone

omhoog
43 fans

Als je dan toch als selectiespeler de wedstrijddag vrij bent dan kan je twee dingen doen: A. Je bent lekker even weg en laat je niet zien op de velden of B. Je komt even kijken wat er allemaal zo gebeurd op de velden in Geldermalsen (en omstreken). Laten we eens een kleine duik nemen in de eerste speelronde. Wat valt op?

Animo 3
Vorige week kwam Duko 2 ook naar Geldermalsen om te spelen tegen Animo 2 in het kader van de voorbereiding op de competitie. Dat leverde een 23-11 nederlaag voor Duko, echter wist het team uit Duiven toen al dat ze een week later tegen Animo 3 zouden spelen. Op papier meer kans, zou je zeggen. Het derde liet echter geen twijfel bestaan over wie er als winnaar van het veld zou stappen: 14-7 winst. Duko 2 nu echt met 0 punten naar huis.

Animo 5
De wedstrijd heb ik gemist, maar het 5e veegde de vloer aan met Activitas 1 met dikke cijfers: 24-3. We gaan het 5e in de gaten houden.

Animo 6
Animo 6 lijkt steeds beter de organisatie op orde te hebben met ook wat nieuwe spelers. Vorig seizoen was het niet vaak prijs voor ons jongste seniorenteam, maar in de eerste competitierond was het meteen prijs: 10-13 overwinning in Bennekom tegen DVO 12.

Animo A1
De wedstrijd van het juniorenvlaggenschip kende een zeer moeizame start. Het bleek maar weer eens geen voordeel om in de voorbereiding tegen een competitietegenstander te spelen. SDO A1 was duidelijk goed voorbereid op onze A1 en schoot in Geldermalsen uit de startblokken met een 4-8 tussenstand als gevolg. De A1 rechtte in de 2e helft echter de rug en zette SDO met de rug tegen de muur in de slotfase toen het 10-10 werd. Vervolgens besliste aanvoerder Tobias de pot met 2 doelpunten. De punten zijn binnen maar de A1 is gewaarschuwd.

Animo A2
De A2 had ook een makkelijke middag in Bennekom tegen DVO A4 dat te maken kreeg met een veel te sterke tegenstander. De A2 heerste en snelde naar een 3-26 zege!

Animo C1
De C1 speelde een spannende wedstrijd in Geldermalsen tegen SKF C2, maar liep helaas tegen een nipte nederlaag aan (4-5). Opvallend was de coach van de Veenendaalse ploeg die coaching op een nieuw level bracht, want werkelijk elke gegooide bal werd geregisseerd vanaf de zijkant leek het wel. Maar goed, de C1 wacht nog op punten.

Animo D1
De D1 liet gelijk stevig van zich horen door VIKO D1 met dubbele cijfers te verslaan en geen doelpunten door te laten. De 0-14 overwinning in Vianen mag een uitstekende competitiestart genoemd worden!

Animo E2
Bijna hetzelfde als de D1, maar de tegenstander kreeg nog een doelpunt gegund in Geldermalsen. Kesteren werd met 14-1 verslagen, dus op naar volgende week!