Grote Clubactie 2020

Fanzone

omhoog
3 fans

Beste leden,

Ook dit jaar doet C.K.V. Animo weer mee aan de Grote Clubactie. Momenteel mag jij loten verkopen!

Belangrijke inkomsten in een moeilijk jaar
Voor de vereniging zijn dit belangrijke inkomsten, zeker in dit ‘Corona’ jaar waar we de opbrengsten van het veldseizoen dit voorjaar moesten missen. Per verkocht lot gaat er 80% (€ 2,40) naar onze clubkas!

Voor wie is het?
Alle spelende jeugdleden van Animo krijgen een lotenboekje. Wij verwachten van iedereen dat er minimaal 3-5 loten verkocht worden. Het is een kleine moeite en voor de club zijn het belangrijke inkomsten!

10% van de omzet gaat naar jou!
Waar we in het verleden met taarten en cadeaubonnen hebben gewerkt voor de grote lotenverkopers, gaan we het dit jaar anders doen! Om iedereen te stimuleren geld voor te club te verdienen, krijgt iedereen die 10 loten of meer verkoopt 10% van de verkochte loten uitbetaald! Dat wil zeggen, hoe meer je verkoopt, hoe meer je zelf aan ‘zakgeld’ verdiend! Hopelijk gaat het ons veel geld kosten, dat betekent dat we veel geld binnenhalen voor de club!

Inleveren van de boekjes 
De boekjes moeten uiterlijk zaterdag 24 oktober ingeleverd worden, eerder mag natuurlijk altijd! Er zal een schatkist in de kantine staan waar de boekjes ingedaan kunnen worden.

Wij wensen iedereen succes met het verkopen van de loten, laten we er met zijn allen een mooi resultaat van maken!

Online Loten kopen? https://lot.clubactie.nl/lot/ckv-animo/411507