Esther van Butselaar overleden

Fanzone

omhoog
51 fans

Vandaag, 30 oktober 2019, is het bericht binnengekomen dat Esther van Butselaar is overleden. Zij heeft helaas de strijd tegen haar ziekte niet kunnen winnen.

Nadat dochters Christel & Jeanine in augustus 2009 spelend lid zijn geworden van onze vereniging is de hele familie een bekend gezicht geworden bij onze verening. Echtgenoot Erik en zoon Daan zijn later ook spelend lid geworden, waarbij Esther vaak langs het veld of op de tribune te vinden was om man of kinderen aan te moedigen tijdens wedstrijden. Ook zijn ze vaak als gezin aanwezig bij thuiswedstrijden van o.a. onze selectie, waar Jeanine inmiddels onderdeel van uitmaakt.

We wensen Erik, Christel, Jeanine, Tim en Daan sterkte in deze moeilijke tijd. Dat zij de kracht mogen vinden om dit verlies te dragen en een plekje te geven.

Er is gelegenheid tot condoleren op maandag 4 november van 19.00 uur tot 20.30 uur in het dorpshuis, Achtersteweg 17 te Meteren.

De afscheidsdienst wordt gehouden op dinsdag 5 november om 13.30 uur in de Centrumkerk, Kerkstraat 36 te Geldermalsen, waarna aansluitend de begrafenis plaats vindt op de begraafplaats aan de Bredestraat 14 te Meteren. Na de begrafenis is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in het dorpshuis te Meteren.

Esther hield van rozen.

 

Correspondentieadres:
Heideweg 13
4181 PK Waardenburg