Eindhovens waterballet

Fanzone

omhoog
21 fans

Terwijl PSV in het Philipsstadion een einde maakte aan de illusies van BATE Borisov en daarmee net zoals Ajax voet zette in de groepsfase van de Champions League, droop Animo iets over negenen samen met Rust Roest af naar een warme douche.

De eerste wedstrijd tussen Rust Roest 2 en Animo 2 begon droog maar de regen maakte al snel deel uit van de wedstrijd. Naarmate de wedstrijd vorderde hield de regen aan. Ondertussen voorspelde de meeste weer-apps wel dat het rond 20.45 uur weer droog zou worden, dus werd er langzaamaan naar de wedstrijd en het droge weer toegeleefd. Maar de regen bleef… Tegen het einde van de 1e wedstrijd ontstonden er al kleine plassen op het veld, Animo 2 moest uiteindelijk inrukken met een ruime maar een geflatteerde nederlaag tegen het 2e team van Rust Roest. Het niveauverschil zat hem met name in het maken van doelpunten, met name in de natte tweede helft.
Na overleg werd er besloten om te starten met Rust Roest 1 – Animo 1, maar de voorspelde droogte bleef uit. Sterker nog, de regen gutste neer op de kunstgrasvelden van de thuisploeg en na 17 minuten spelen werd er voor het laatst gefloten door de scheidsrechter. Balend en opgelucht liepen beide ploegen richting de kantine. Er werd nog een optie opengehouden om de wedstrijd weer te hervatten maar ook die viel in het water. Men stond net op tijd droog om luid gejuich te horen vanuit het Philipsstadion en vanuit de kantine omdat Steven Bergwijn de 1-0 voor PSV op het scorebord zette.

Wellicht kunnen we de wedstrijd nog een keer inhalen in de zaal, lijkt mij goed voor een ieder!

Komende zaterdag komt de selectie 4x in actie in Geldermalsen, check het programma hier!