Animo 2 won ruim van PSV 2

Fanzone

omhoog
43 fans

Afgelopen zaterdagmiddag stond de wedstrijd tegen PSV/lifovragen.nl 2 op de planning. Toen PSV in Geldermalsen te gast was, stond er een einduitslag van 18-2 op het scorebord.

 Het was dan ook de bedoeling dat Animo zou laten zien dat ze in zowel een thuis- als een uitwedstrijd tegen deze ploeg, konden knallen. Er werd in de voorbespreking nadrukkelijk gezegd dat er een mogelijkheid was dat er vandaag een ander team voor Animo kwam te staan dan tijdens de thuiswedstrijd. En met deze woorden in het achterhoofd begon de wedstrijd waarbij Animo zich gelijk van zijn beste kant liet zien door het eerste doelpunt erin te gooien. Animo wist een gat te slaan van wel geteld 4 punten (1-5). En hoewel dit niet allemaal vanzelf ging in de aanval, werden er aan de andere kant geen doelpunten doorgelaten. De Geldermalsenaren konden uit lopen tot 1-7 en liet PSV toen iets dichterbij komen, waardoor de ruststand uitkwam op 3-7.
 De tweede helft begon Animo waar ze gebleven waren en liepen uit tot 3-11. PSV had het erg moeilijk in de aanval en veel ballen werden onderschept voordat er ook maar een shot was gelost. De aanval van Animo was sterker de tweede helft en dit zorgde ervoor dat de wedstrijd niet meer zo spannend was voor beide partijen. PSV probeerde het gat nog enigszins te verkleinen en maakte er 3 doelpunten bij. De eindstand kwam uit op 6-19. Animo 2 staat nog steeds op de tweede plaats en neemt het a.s. zaterdag om 19:00 op tegen Rust Roest 4. Dit belooft een spannende pot te worden, aangezien beide partijen strijden om de tweede plaats. Wat betekent dat Animo 2 kan promoveren als ze winnen! Dus alle support is van harte welkom!