Animo Kangoeroes


Zoals wellicht al opgemerkt, hangt er sinds het schoolkorfbaltoernooi een nieuw spandoek bij Animo. “Kangoeroedag – 30 september 2020” en deze datum is géén vergissing!

Hoewel het nog een jaartje duurt voor het zover is, is de Kangoeroedag Commissie al druk bezig met de voorbereidingen voor deze dag.

Wat is de bedoeling? Wij willen kinderen uit groep 1 en 2 (leeftijd van 4- 6 jaar) op een leuke manier kennis laten maken met korfbal. Voor de kinderen die enthousiast zijn geworden, bieden wij daarna een aantal proeflessen aan. Wij hopen dat veel nieuwe kinderen zich vervolgens inschrijven als Kangoeroe-lid bij Animo! Door het organiseren van een Kangoeroedag met allerlei leuke spelletjes, denken wij dit te gaan realiseren.

De Kangoeroedag vindt op een woensdagochtend plaats en wel op 30 september 2020! Uit een eerste peiling is al gebleken dat scholen heel enthousiast hebben gereageerd en graag willen deelnemen. Een draaiboek voor deze dag wordt opgezet met het programma, soort spelletjes, promotie, werving van sponsoren etc.

In september worden de scholen officieel aangeschreven om zich in te schrijven. Natuurlijk kan deze Kangoeroedag niet zonder hulp van vrijwilligers. Wij zullen daarom te zijner tijd graag een beroep op jullie doen!

Wij hebben heel veel zin in de organisatie van deze dag.

Groeten vanuit de Kangoeroedag Commissie (Ellen, Kim, Rachel, Janet, Conny en Angela)


Nieuws

Programma

Uitslagen

Stand