,

Kangoeroedag: Wederom een groot succes!

Voor de 2e keer vond de Kangoeroedag plaats voor kinderen uit de groepen 1 en 2 van de basisscholen in de gemeente West Betuwe. Zo’n vierhonderd kinderen van 11 basisscholen kwamen naar het korfbalterrein van CKV Animo om samen in beweging te zijn.

Jacolien Hartman, de wethouder, opende de Kangoeroedag met een welgeplaatste bal in de korf. Na de warming-up startte de kleuters op het veld met de spelletjes. Twee klassen met leerlingen van De Lingeborgh en Animo vrijwilligers begeleidden de groepjes kinderen en hielpen bij de spelletjes. Een fotoshoot met Mazzel en de Kangoeroe mascotte mocht natuurlijk niet ontbreken. Dit vrolijke en enthousiaste duo trok veel bekijks! Tussen de spelletjes door een korte ‘pick-nick’ en als afsluiting kregen de kinderen een rugzakje mee met een heus Kangoeroe diploma.

We kijken terug op een geslaagde Kangoeroedag en kijken uit naar volgend jaar!

Vond jij het ook leuk? Kom dan eens naar een proeftraining met onze Kangoeroetjes bij korfbalvereniging Animo! Je bent van harte wekom om mee te doen op: zaterdag 7 oktober van 09:30 – 10:30 uur.

Meer informatie en aanmelding bij  jtc@ckvanimo.nl