, ,

Gezocht: vrijwilligers jurytafel

Na een succesvol eerste seizoen in de 1e klasse is Animo 1 gepromoveerd naar de overgangsklasse in de zaal. Dat betekent dat er tijdens de wedstrijden van ons vlaggenschip ook komend zaalseizoen een jurytafel opgetuigd zal moeten worden.

Het afgelopen seizoen hebben we al een groep enthousiaste vrijwilligers gehad die zorg hebben gedragen voor de functies die bij de jurytafel horen. We zijn erg blij dat al deze vrijwilligers door willen gaan in het aanstaande zaalseizoen.

Om de bemensing makkelijker rond te krijgen zijn we nog op zoek naar een aantal enthousiaste mensen die tijdens de zaalwedstrijden – die Animo 1 thuis speelt – de taken van de jurytafel in goede banen willen leiden.

De jurytafel bestaat altijd uit 3 personen:

  • Juryvoorzitter* – ziet toe op een juiste toepassing van alle regels aan de jurytafel;
  • Schotklokbediener – zorgt voor de juiste tijdswaarnemingen;
  • Tijd- en scorewaarnemer – draagt zorg voor een juiste weergave van de stand.

Voor de rol juryvoorzitter is een scholing verplicht. Deze eenmalige avondcursus wordt digitaal verzorgd door het knkv. De kosten die hierbij horen zijn voor rekening van de club.

In de voorbereiding van het zaalseizoen zullen de leden van de jurytafel uitgenodigd worden tijdens trainingen van de selectie om te oefenen met de schot- en wedstrijdklok.

Meer informatie over de jurytafel vind je hier:
https://www.knkv.nl/kennisbank/juryvoorzitter/

Ben je geïnteresseerd in een van de functies bij de jurytafel? Neem dan contact op met tc@ckvanimo.nl of stuur Ivo Bronts een berichtje.

Ivo Bronts