, ,

Fotoverslag Luno 3 -Animo 3

Het is alweer even geleden jullie iets gehoord / gelezen hebben van ons als Animo 3, maar na afgelopen zaterdag zijn we er toch weer even.

Onze eerste competitiewedstrijd tegen Synergo 3, zaterdag 5 februari, begonnen we met een halfgebakken team. Welliswaar waren daar onze redders Rosan, Jordy, Steyn en Arne, die ons compleet maakte en met ons zorgde voor een onswijs spannende wedstrijd. Waar we strek beginnen komen we toch weer in de knel. Vergeten te scoren en laten hun losser.

Welliswaar kunnen we ons herpakken, met support van de toeschouwers! Deze eerste competitiewedstrijd kunnen we met opgeheven hoofd op terug kijken, met een uitstekende 16-14 winst.

Afgelopen zaterdag, 12 februari, was onze tweede wedstrijd. Op 1 missende dame na waren we geheel compleet. Dit kan alleen maar iets goeds betekenen.

In een iets wat warme hal, moesten wij het gaan opnemen tegen Luno 3. Waar wij de eerste 20 minuten erg sterk van start gingen. Doelpunten kwamen er en zo ook de voorsprong.

In de rust sprak Robbert: ‘We staan voor, maar daar is ook alles mee gezet. Ik sta hier alles behalve tevreden.’ Dit had alles temaken met het feit we veel kansen kregen, alleen op de verkeerde momenten de verkeerde kansen pakte. Dit moest beter in de tweede helft.

Dat ging het gelukkig ook wel, desondanks kwam Luno dichterbij en moesten wij de focus terug pakken. Blijven scoren, met elkaar het spel maken en de juiste mensen op de juiste positie.

Toen het eindsignaal klonk stond er 20-25 op het display. Veel doelpunten en wederom een tevrede team!

Aankomende zaterdag gaan wij het opnemen tegen Victum3, om 19:50 in de Randhorst. Wij willen onze koppositie behouden, komen jullie ons hierbij aanmoedigen?