, , ,

Fotoverslag Animo 3 – Spirit 3

Het was een erg regenachtige zaterdag, maar ook deze laatste wedstrijd van de eerste helft veldcompetitie moest gespeeld worden.
Met 3 missende dames van ons eigen team, waren we wederom blij met de dames Juta, Rosan, Demi en Ezri. Zij zorgden ervoor dat we met genoeg dames en heren konden gaan starten.

Met veel nieuwe mensen was het even zoeken naar aanvallende bewegingen, wie gaat waar staan en wie zijn goede koppels, we konden helaas maar een punt maken. Verdedigen deden we het ook niet veel beter, we kregen er al snel 5 om de oren. Zo stond het na 15min spelen 1-5 voor Spirit.

Dit was ook het kantelpunt, we onze schouders eronder gingen zetten en we de kansen gingen pakken. De rust in met nog 3 punten achterstand, 4-7.

Wat er gezegd is in de rust is er gezegd, maar het hielp. Aanvallend opzetten hoe het moet, kansen pakken die je moet pakken en verdedigend je eigen tegenstander uitschakelen. 11 minuten in de 2e helft gespeeld stond het 6-8 en jawel, na 14 minuten spelen stond het na 2 snelle gescoorde schoten 8-8.

De laatste minuten waren erg spannend, zij scoorden 2 keer en we stonden er 2 achter. We wilden de punten hier houden en winnen, maar.. helaas. De eindstand werd 9-10.

Op naar het zaalseizoen, waar weer 7 nieuwe tegenstanders op ons staan te wachten.

Hieronder een aantal foto’s, alle foto’s vind je op Facebook!