, , ,

Fotoverslag Animo 3 – Reehorst’45 3

Zaterdag 16 oktober, 11:30 uur.

Vandaag begonnen we met twee van onze eigen dames aan de wedstrijd. Dit was een wedstrijd die we moesten winnen! Waarom? Je moet toch altijd een wedstrijd winnen? Klopt! Alleen als wij deze winnen kunnen we (als we goed blijven spelen) handhaven in deze klasse!

Zo begonnen wij onze wedstrijd. Jw, Joha, Mariska en Rosan begonnen in de aanval. Het was even zoeken maar al snel zag je dat er veel kansen lagen. Zowel voor, als onder, als achter de korf. Bij zowel de heren als de dames. Mooi om te zien dat alles benut werd. Iedereen kreeg zijn kansen en alles ging op een goed tempo.

Het andere vak waren: Stefan Martijn Simone Charelle. Eerst even aankijken wie, waar, welke kansen pakte. Dit was al snel zichtbaar en daar konden wij op reageren. Dit bleef echter af en toe wat achter, waardoor ze vaak dezelfde kansen konden pakken. We hadden af en dan even niet de goede concentratie.

Aanvallend had ook dit vak gezien waar onze kansen lagen en konden zij dit benutten. Iedereen pakte zijn/haar goede kans en/of positie waardoor het vak goed kon blijven draaien en het tempo kon behouden.

De rust gingen we in met 11-6. Opzich, niet verkeerd! Maar een paar doelpunten erbij zou niet verkeerd zijn.

In de rust ging Rosan eruit en kwam Juta erin. Met de instructie, bal krijgen- inspelen- achter je bal aan en een doorloopbal. Zo gezegd, zo gedaan. Dit werkte en hier lagen dan ook genoeg kansen voor de dames.

Met nog een minuut of vijftien op de klok kwam Bram erin voor Jw. Met daarmee de twin-towers (Joha – Bram) in één vak.

Justin fluit voor de laatste keer… 18-8

Met voor iedereen een doelpunt. Toppers!

Volgende week reizen we af naar Harderwijk, dan gaan we tegen Unitas/Perspectief 4 proberen de punten mee naar Geldermalsen te nemen

Hieronder een impressie van de wedstrijd, alle foto’s van afgelopen zaterdag vind je op Facebook!