Even voorstellen… Onze VCP’s

Graag willen we jullie kennis laten maken met onze vertrouwenscontactpersonen binnen onze vereniging, Inge & Sanne.

(Waarom hebben we VCP’s? Klik hier!)

Mijn naam is Inge Roos en ik ben in 2011 begonnen met korfballen bij CKV Animo. Ik heb vanaf het begin altijd in het 6e gespeeld (dat ook een tijdje 5e was, en zelfs één seizoen 4e) en ben heel snel ook begonnen met het trainen en coachen van jeugdteams.

In het dagelijks leven geef ik les op het Heerenlanden in Leerdam aan leerlingen uit alle leerjaren en niveaus; van brugklas tot 6e klas en van TL tot VWO. Ik woon in Geldermalsen met Lola, mijn kat. Af en toe ook met mijn dochter Elsa die in Enschede studeert en soms nog in het weekend thuiskomt.

Als je ergens mee zit, mag je mij altijd benaderen! Ik ben regelmatig op het korfbalveld of in de sporthal te vinden. Je mag mij bellen, whatsappen of e-mailen. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. En wat je mij vertelt, blijft tussen jou en mij totdat het voor jou ok is dat ik er meer mee doe.

inge.roos@gmail.com
06-24746033

Mijn naam is Sanne Spijker en sinds de zomer van 2022 ben ik vertrouwenscontact persoon bij C.K.V. Animo. In het dagelijks leven ben ik teamleider en docent op een middelbare school. Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Geldermalsen. Inmiddels ben ik ruim zes jaar betrokken bij Animo doordat onze drie kinderen zijn gaan korfballen. Mijn eigen korfbal ervaring is beperkt tot een paar schoolkorfbaltoernooien op de basisschool, begin jaren 90…. Via tennis en hockey ben ik uiteindelijk tijdens mijn studie in het wedstrijdroeien terecht gekomen. Bij de roeivereniging heb ik allerlei functies bekleed, van coach, tot scheidsrechter, van toernooi organisatie tot bestuurslid. Daarnaast geniet ik van kijken naar sport, zowel live in de Johan Cruijff Arena als op zaterdagavond in de Randhorst. Samenwerken, elkaar motiveren, met kleine en soms grotere stappen beter worden, individueel en samen. Moraal van dit verhaal, in de wereld van de korfbal ben ik een nieuwkomer en op het gebied van luisteren met een sporthart heb ik jaren ervaring. Je kan me bereiken via e-mail en telefoon:

vcp@ckvanimo.nl

0345-576595.