, ,

Einde samenwerking CKV Animo en Wim Jansen (einde seizoen)

Afgelopen week is de beslissing genomen om na dit seizoen de samenwerking met Wim Jansen te beëindigen. Dit is voor velen wellicht een opmerkelijk besluit en er was tot nu toe gezien de huidige resultaten ook nog niet zozeer aanleiding toe. Er was sprake van een positieve lijn met vorig seizoen een ongeslagen promotie veld en zaal. Ook dit seizoen was de start voorspoedig en werd de 1e positie behaald. Helaas zorgde Corona voor de stop… Echter na inventarisatie en intern beraad is besloten dat na drie jaar dezelfde trainer voor de groep, er een frisse wind nodig is om de volgende stap met de selectie te maken.

Wim Jansen: “We hebben voor nu het maximale eruit gehaald. Het is jammer dat de lijn die we hebben ingezet niet samen kunnen doortrekken. Wel hebben we beide de tijd om ons op de toekomst te richten”.

Animo zal op zoek gaan naar een nieuwe trainer en Jansen kan zich richten op een nieuwe uitdaging.

Het zou mooi zijn als de situatie rondom Corona verbeterd, waardoor we het veldseizoen kunnen voortzetten en gezamenlijk met Wim nog een mooi resultaat kunnen neerzetten!

Het Bestuur / Technische Commissie

Update 8-3-2021: Wim Jansen heeft per seizoen 2021 – 2022 een nieuwe uitdaging gevonden bij Duko in Duiven. Lees het bericht op de website van Duko!