, ,

Cruciale maand mei voor selectie Animo

De maand mei staat in het teken van slechts 4 wedstrijden voor de selectie van Animo. Op 11 en 21/25 mei worden er door ieder team 2 wedstrijden afgewerkt.

Animo 1
Animo 1 treedt twee keer aan tegen OVVO 1, dat natuurlijk een oude bekende is in de zaal. Animo verloor in Geldermalsen de eerste ontmoeting met een minimaal verschil maar wist in Maarssen belangrijke punten te scoren om uiteindelijk degradatie te voorkomen.
Nu iets meer dan 2 maanden verder treffen de ploegen elkaar wederom in Geldermalsen, maar onder andere voorwaarden. Allereerst natuurlijk op het veld en ten tweede in de Hoofdklasse in een gevecht om ook volgend seizoen een plekje te bemachtigen in diezelfde klasse. Animo en OVVO wonnen beide hun wedstrijd tegen Tiel’72, zij het dat Animo dat makkelijker deed maar OVVO maakte het Tempo een stuk lastiger dan Animo dat deed. Al met al dus een opmaat voor 2 spannende wedstrijden waarin duidelijk gaat worden of Animo naar boven of naar onderen moet gaan kijken afhankelijk van de uitslagen.

11 mei:              Animo 1 – OVVO 1 om 15.30 uur
25 mei:              OVVO 1 – Animo 1 om 16.00 uur

Animo 2
Met twee gelijke spelen kon Animo 2 niet echt terugkijken op een geslaagde start op het veld, maar kon leunen op de gedachte dat het nog niet verloren had en nu het op papier zwakste DSC 4 treft. Met twee overwinningen op 11 en 21 mei kan de wereld er opeens een stuk rooskleuriger uit zien. Het is echter wel aan Animo om dit waar te maken zodat de druk bij Rust Roest 2 en DOT 2 komt te liggen, die elkaar in dezelfde periode ook 2 keer treffen. Animo zal in moeten zetten op minimaal de 2e plaats om een plekje veilig te stellen in de reserve 1e klasse komend seizoen, er kan een belangrijke stap gezet worden door in de maand mei 4 punten te scoren.

11 mei:              Animo 2 – DSC 4 om 14.00 uur
21 mei:              DSC 4 – Animo 2 om 21.00 uur

Kom jij ze aanmoedigen?