,

BAM! We mogen weer competitie spelen!

We schreeuwen het maar even van de daken maar we mogen weer starten met de competitie en de KNKV heeft de snelheid er flink achter zitten. Getuige ook het persbericht van gisterenavond:
https://www.knkv.nl/zaalcompetitie-gaat-weer-van-start/

Dit betekend dat voor het breedtekorfbal dat komende zaterdag al de competitie doorgezet wordt waar men eerder mee stopte. Er veranderd niets aan de poules en de wedstrijden die niet gespeeld zijn worden ook niet ingehaald. Met andere woorden, check het programma hier! (Let op: mogelijk wijzingen later deze week)

Voor het wedstrijdkorfbal zit het ietsje anders, de KNKV heeft besloten om deze poules waarin Animo 1, 2, 3, A1 en B1 uitkomen in tweeën te splitsen en met een vernieuwd programma te komen. Elke team komt dus in een poule van 4 waarin er nog 6 wedstrijden gespeeld worden, vervolgens wordt er nog gestreden voor promotie of degradatie met een andere poule. Dit wordt momenteel nog uitgewerkt door de KNKV en zal start vanaf 5 februari 2022.

Voor de selectie 1/2 staan er in ieder geval oefenwedstrijden op het programma tegen de selectie van Rheko in De Randhorst:

  • Animo 2 – Rheko 2 om 19.05 uur
  • Animo 1 – Rheko 1 om 20.15 uur

Sporters & Publiek
Vanaf heden is alle publiek weer welkom in De Randhorst om bij de sportwedstrijden te komen kijken. Wel is een QR-code verplicht in de zaal (binnensportlocatie) voor toeschouwers en sporters van 18 jaar en ouder. Dit geldt ook voor het gebruik van de kantine, kleedkamers en toiletten. Sluitingstijd is voorlopig altijd om 22.00 uur.

Mogelijk volgen er nog richtlijnen vanuit LACO inzake het publiek en de zitplaatsen.

1,5 meter & mondkapjes
Tijdens de sportbeoefening mocht de 1,5 meter losgelaten worden, na het sporten blijft de 1,5 meter afstand nog steeds verplicht.
Mondkapjes blijven verplicht voor sporters vanaf 13 jaar in de zaal, behalve tijdens het sporten, iedereen dient bij verplaatsing het mondkapje op te houden. Publiek mag na het innemen van een zitplaats de mondkapjes af doen.