Afgelopen zaterdag gingen we vol goede moed richting Eindhoven waar we gingen spelen tegen DSC A2. Eerder in de zaalcompetitie hadden we punten laten liggen tegen DSC A2 maar dat stond voor vandaag niet in de planning. Als we zouden winnen met minimaal 4 punten verschil zou de laatste zaalwedstrijd, de kampioenswedstrijd zijn tegen Tilburg A1.

De basisopstelling was Arne, Daan, Marieke en Demi (A2) in de verdediging en Tjerk, Tim, Inge en Kyona. Emma heeft een korte blessure opgelopen na de wedstrijd van het 4de afgelopen woensdag en Jochem en Jasmijn startte op de bank.

DSC ging snel van start en in een korte periode stonden we 6-1 achter. Na een korte peptalk van Luuk in de time-out ging de hoofdjes weer omhoog en gingen we er weer tegen aan. Arne scoorde daarna al snel zijn 2de en 3de doelpunt. Helaas gingen we de rust in met 10-3. achter. Geen beste stand maar we hadden nog 30 minuten te gaan.

Na de rust vonden er 2 wissels plaats, Jochem kwam erin voor Tim en Jasmijn kwam erin voor Demi.

Het eerste doelpunt na rust werd gemaakt door Tjerk en zo werd het 10-4. Helaas liep DSC verder uit en vielen er geen doelpunten meer aan onze kant. De wedstrijd was hierdoor al redelijk bepaald maar we lieten onze hoofdjes niet hangen. Zo waren de doelpunten die aan het einde van de tweede helft vielen ook allemaal voor ons. Arne scoorde nog 2 schoten, Kyona schoot er ook nog eentje in en het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte Tjerk. Helaas maakte deze doelpunten weinig verschil in de eindstand, het werd 14-8.

Aankomende zaterdag staat de laatste zaalwedstrijd op de planning thuis tegen Tilburg A1. Een ploeg waar we al eerder tegen gespeeld hebben en tot nu toe ook niet van verloren hebben. Ook deze zaterdag gaan we weer voor de winst!

We hopen jullie allemaal weer te zien op 26 maart 17:20 in de Randhorst!