, ,

Animo A1: De allerlaatste wedstrijd van het seizoen

Met nog een wedstrijd op het programma tegen Wageningen A2, konden we al terugkijken op een mooi seizoen. In de zaal geëindigd op de 2de plek en in deze laatste wedstrijd op het veld ging het er nog om of we 2de, 3de of 4de zouden eindigen.

In het begin van het veldseizoen waren er al 2 punten verdiend thuis tegen Wageningen. Daardoor gingen we op de vroege ochtend (8:45 uur vertrekken) met een goed gevoel weg. Eenmaal daar aangekomen startte we meteen goed door een korte kans van Tjerk en afstandsschot van Inge. Wageningen liet zich niet op de kop zitten en ging in de achtervolging, al snel stond het 2-4. De spelers uit Wageningen hadden moeite met het spel van Animo en begonnen fysiek te spelen en hun mond open te doen. Helaas voor hen was de scheids hier niet van gediend en coach Eric ook niet, toen er door spelers van Wageningen nagetrapt werd naar onze spelers. Desondanks had het geen invloed op het spel en was de ruststand 5-7.

Snel na rust scoorde Inge een afstandsschot maar Wageningen deed er nog alles aan om niet te gaan verliezen. Hierdoor stond het al snel 8-9. De heren van de A1 lieten dit niet zomaar gebeuren, Jochem scoorde een schot en daarna deed Arne dit ook tweemaal. Tjerk volgde hierna ook met 2 mooie schoten en kort daarna deed Arne hetzelfde. Wageningen mocht nog een strafworp en een schot scoren maar de wedstrijd werd afgesloten door een schot van Daan. De eindstand was 10-20.

Doelpunten: Arne, (7), Tjerk (5), Inge (4), Jochem (1), Jasmijn (1), Marieke (1), Daan (1)

We kijken terug op een mooi seizoen en we willen iedereen bedanken voor het kijken naar onze wedstrijden!