, ,

Animo 3 bereikt de reserve 2e klasse ondanks verlies

Het derde ging deze zaterdag op weg naar de Vinken in Vinkenveen. Vorige week heeft Animo 3 een zwarte pot gehad thuis en deze verloren. Daarom was het deze zaterdag extra belangrijk dat we zouden winnen.

Met een goede focus en scherpe aanvallen gingen we van start in de eerste helft. We blijven goed bij maar helaas gaven we in de verdediging iets toe waardoor we niet voor konden komen. Ook het aanvallen ging aan het einde van de eerste helft moeizamer. Slordige ballen en verkeerde schoten. Mede door een wisseling in de vakken was het zoeken hoe het spel moest lopen.
Vlak na de start van de tweede helft had animo een aantal wissels nodig. Anouk kwam erin om lekker te scoren. Dat deed ze gelukkig! Helaas viel na 8 minuten in de tweede helft Stefan uit met een flinke knieblessure. Gelukkig hadden we de mannen van de A1 die ons konden ondersteunen. Na hard werken en een betere tweede helft hebben we uiteindelijk met 21-19 verloren.

Gelukkig kwam er aan het begin van de avond goed nieuws: door het verlies van Tiel’72 3 zal Animo 3 toch promoveren naar de tweede klasse! FEEST!!🎉