• Home

Korfbalvereniging CKV Animo Geldermalsen

Schoolkorfbal 2016: Foto's

Schoolkorbal foto's 2016
Klik hieronder voor de schoolkorfbal foto's 2016

Agenda

Geen evenementen

Kontaktje

Technisch Kontaktje

Wedstrijdverslagen

Animo komt moeizaam tot scoren tegen DOS-WK

Animo komt moeizaam tot scoren tegen DOS-WK

Afgelopen zaterdag stond voor Animo de ontmoeting met koploper DOS-WK op het programma. De gasten reisden af vanuit Enschede en verdedigden 5 punten voorsprong op Animo, dat na de nederlaag van vorige naar de 3e plaats is gezakt. Animo wilde proberen te stunten tegen de koploper.

Lees meer

Animo verliest strijd om tweede plaats

Animo verliest strijd om tweede plaats

Na de zege tegen Kios’45 stond voor Animo een belangrijke wedstrijd op het programma tegen Reehorst’45. De Edenaren stonden samen met Animo op de 2e plaats en waren afgelopen zaterdag de gastheren voor de 2e ontmoeting. Animo won in het najaar met 12-11 en wilde dit uiteraard nog een keer doen.

Lees meer

Animo hervat veldcompetitie met overwinning

Animo hervat veldcompetitie met overwinning

Afgelopen zaterdag trad Animo in Geldermalsen aan tegen 1 van de hekkensluiters in de competitie, Kios’45 uit Sibculo. De gasten waren in een busje afgereisd uit het verre oosten en traden aan met een ietwat gewijzigd team dan de eerste ontmoeting. Animo stond op de tweede plaats en was aan de stand verplicht om te winnen om de druk op DOS-WK te houden en om Reehorst’45 van de 2e plaats af te houden. Door de afwezigheid van Wim speelde Leander op zijn plek afgelopen zaterdag.

Lees meer

Schoolkorfbaltoernooi 10 juni 2017

Dit jaar wij voor de 40e keer het schoolkorfbaltoernooi voor leerlingen van de basisscholen van de gemeente Geldermalsen e.o.

Dit toernooi zal op zaterdag 10 juni a.s. gespeeld worden. Dit 40e toernooi willen wij een feestelijk tintje meegeven met als thema “All over the world”.
Zet deze datum alvast in je agenda!

Wij hopen weer vele teams en hun supporters op ons toernooi te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,
Schoolkorfbalcommissie c.k.v. Animo

Week van de Scheidsrechters – 1 oktober tot en met 9 oktober

Zonder scheidsrechters geen wedstrijd. Daarom wordt de aanwezigheid van een scheidsrechter vaak als vanzelfsprekend gezien. Toch zijn het - net als de sporters zelf en (andere) vrijwilligers binnen een vereniging - mensen met passie voor korfbal die in hun vrije tijd op het veld staan.

Daarom besteed de KNKV en onze vereniging CKV Animo hier zeker aandacht aan, aangezien we onze scheidsrechters waarderen voor datgene ze voor onze vereniging betekenen. We willen hiermee absoluut geen andere vrijwilligers voorbij lopen, maar dit is wel een initiatief dat we als bestuur en vereniging ondersteunen! Daarom bedanken we ook iedere scheidsrechter voor zijn of haar medewerking.

Eli van Mourik
Voorzitter CKV Animo Geldermalsen

Meer artikelen...