• Home

Korfbalvereniging CKV Animo Geldermalsen

Schoolkorfbal 2016: 11 juni 2016

Schoolkorbal foto's 2015
Klik hieronder voor de schoolkorfbal foto's 2015

Agenda

Geen evenementen

Kontaktje (NEW)

Technisch Kontaktje

Wedstrijdverslagen

Animo pakt tweede overwinning ten koste van Woudenberg

Animo pakt tweede overwinning ten koste van Woudenberg

De eerste thuiswedstrijd in de zaal, het is voor Animo altijd een mooi moment. Afgelopen zaterdag was het niet alleen mooi, het was een moment om te onthouden. Een avond met gemengde gevoelens. De afgelopen dagen werd het nieuws beheerst door Parijs en deze week is ook oud-vrijwilliger Joop Coli overleden, onze gedachten gaan uit naar de familie van Joop.
Daarnaast was er ook goed nieuws, onder het oog van de nieuwe hoofdsponsor Stomerij De Sperwer werd de nieuwe kledinglijn van Animo gepresenteerd.

Lees meer

Animo opent het bal met winst op Reehorst’45

Animo opent het bal met winst op Reehorst’45

Na een teleurstellende eerste helft van de veldcompetitie werd er in de luwte druk voorbereid op de zaalcomeptitie met wisselende resultaten. Zaterdag startte er echter een nieuw avontuur voor Animo 1 in Ede tegen gastheer Reehorst’45 1.

Bij binnenkomst in de sporthal in Ede vallen er een aantal dingen op, een beheerder die overal A4’tjes heeft hangen met regels en restricties, twee verenigingen die schreeuwen om een nieuwe hal (korfbal & handbal) en de prachtig glimmende en plakkende houten vloer die in de sporthal ligt. De oudheid straalde er toch wel een beetje vanaf en menig Animoër kon zich inbeelden dat “het bij ons nog niet zo erg is”. Desondanks was de vloer geen belemmering om een goede pot te spelen in Ede dus dat werd door de spelers voorgenomen in de aanloop naar de wedstrijd.

Lees meer

Oefennederlaag met perspectief voor Animo 1, winst voor Animo 2

Oefennederlaag met perspectief voor Animo 1, winst voor Animo 2

Afgelopen zaterdag startte voor de selectie de oefenperiode als voorbereiding op de zaalcompetitie. Animo oefende tegen een bekende tegenstander, namelijk ACKC uit Almkerk. Animo reisde daarvoor af naar Giessen waar in de winter de thuisbasis gevestigd is van de Almkerkse vereniging in de vorm van een Sporthal. De groen-witte formatie is zoals gezegd geen onbekende van Animo en de ploegen hebben zowel vriendschappelijk als in competitieverband de degens regelmatig gekruisd. Hierdoor kennen we elkaar een beetje.

Lees meer

Wedstrijdwijziging Animo A1

Wedstrijdwijzigingen

 

Soort wijziging

Verplaatst

Wedstrijdnummer

18939

Teams

DKB A1 - Animo A1  

Oude wedstrijdgegevens

Datum:

7 november 2015

Aanvangstijd:

15:00 uur

Overig:


 

Nieuwe wedstrijdgegevens

Datum

5 december 2015

Aanvangstijd

15:15 uur

Vertrek

13:00 uur

Accommodatie

Sporthal Naestenbest

In memoriam

Op 13-11-2015 trof ons het droevige bericht dat Joop Coli op 12-11-2015 is overleden. 
 
Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen op dinsdag 17 november 2015 van 19.30 uur tot 21.00 uur in het Herinneringshuis 'de Einder' Rhenoyseweg 7, Rhenoy. 

Meer artikelen...