• Home

Korfbalvereniging CKV Animo Geldermalsen

Schoolkorfbal 2016: 11 juni 2016

Schoolkorbal foto's 2015
Klik hieronder voor de schoolkorfbal foto's 2015

Agenda

Geen evenementen

Kontaktje (NEW)

Technisch Kontaktje

Wedstrijdverslagen

Teleurstellende twee weken voor Animo 1

Teleurstellende twee weken voor Animo 1

De afgelopen twee weken speelde Animo 2 wedstrijden, een thuiswedstrijd tegen Reehorst’45 uit Ede en afgelopen zaterdag een uitwedstrijd tegen Woudenberg in de gelijknamige plaats, beide wedstrijden werden met een onbevredigend gevoel afgesloten.

In Geldermalsen werd er tegen Reehorst een wisselvallige eerste helft gespeeld, waarbij er gerust werd met een 8-10 achterstand. De tweede helft rechtte Animo de rug en ging op weg naar een overwinning in eigen huis tegen de Edenaren, want de opgelopen achterstand werd goedgemaakt en Animo had 8 minuten voor tijd een 14-12 voorsprong te pakken en Reehorst leek tegen te touwen gezet te zijn maar de uitploeg deed hetzelfde en rechtte ook de rug waardoor de wedstrijd in de laatste minuut nog volledig open lag op 14-14. 

Lees meer

Animo pakt eerste competitiezege in 2016 tegen Arena

Animo pakt eerste competitiezege in 2016 tegen Arena

Afgelopen zaterdag speelde Animo weer eens een keertje in de eigen sporthal tegen Arena 1. Een wedstrijd met veel sentiment uit het verleden waardoor er een hoop oud-Animo en Arena-spelers op de tribunes te vinden waren voor deze ontmoeting. Hierdoor werd De Randhorst gevuld met veel publiek en natuurlijk was ook Vakkie A aanwezig om Animo’s thuishaven om te toveren tot een ware heksenketel.

Animo eindigde 2015 in mineur na een teleurstellende nederlaag tegen NOVA in Bilthoven, men had wellicht gehoopt op een stuntje maar NOVA had daar weinig boodschap aan en Animo haalde ook zeker niet het gewenste niveau om NOVA te laten wankelen. De nederlaag had indirect tot gevolg dat Arena wellicht met enige hoop naar deze wedstrijd keek. Animo stond vooraf aan de wedstrijd 2 punten voor op de Rhenense formatie en zij konden in Geldermalsen bij winst aanhaken in de middenmoot.  Voor de thuisploeg zat er niets anders op dan winnen om nog een rol van betekenis te spelen in de poule.

Lees meer

Animo ontdoet zich eenvoudig van SEV

Animo ontdoet zich eenvoudig van SEV

Na twee telerustellende nederlagen tegen Keizer Karel en RDZ mocht Animo zich een extra weekje opladen voor de wedstrijd tegen SEV in Zelhem. Voor de niet-topografische mens onder ons, dit is een plaats voorbij Doetichem en is daarmee ook de verste uitwedstrijd voor Animo dit zaalseizoen.

Aangekomen in Zelhem, na ruim een uur rijden kwamen we in een nette sporthal terecht waarin de meeste mensen niet echt voor het korfbal kwamen maar voor de wedstrijd van de Graafschap die op groot scherm vertoont werd in het inpandige café.

Lees meer

Wedstrijdwijziging Animo D1

Wedstrijdwijzigingen

 

Soort wijziging

Verplaatst

Wedstrijdnummer

7009

Teams

Victum/ War Child D2 – Animo D1

Oude wedstrijdgegevens

Datum:

19 december 2015

Aanvangstijd:

11:00 uur

Overig:


 

Nieuwe wedstrijdgegevens

Datum

20 februari 2016

Aanvangstijd

12:00 uur

Vertrek

11:00 uur

Accommodatie

Sportpak Weteringhoek

In memoriam

Op 13-11-2015 trof ons het droevige bericht dat Joop Coli op 12-11-2015 is overleden. 
 
Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen op dinsdag 17 november 2015 van 19.30 uur tot 21.00 uur in het Herinneringshuis 'de Einder' Rhenoyseweg 7, Rhenoy. 

Meer artikelen...