• Home

Korfbalvereniging CKV Animo Geldermalsen

Schoolkorfbal 2016: 11 juni 2016

Schoolkorbal foto's 2015
Klik hieronder voor de schoolkorfbal foto's 2015

Agenda

Geen evenementen

Kontaktje (NEW)

Technisch Kontaktje

Wedstrijdverslagen

Animo neemt revanche op RDZ

Animo neemt revanche op RDZ

Animo pakte afgelopen zaterdag de tweede zege op rij tegen RDZ in Zeist. De altijd latige tegenstander voor Animo had in Geldermalsen de punten weggekaapt in een voor RDZ goede wedstrijd en een matige pot voor de thuisploeg. Nu, met interim-coach Niels Helmond had Animo in Zeist een rekening te vereffenen met RDZ.

Zoals gezegd nam Niels de honneurs waar voor de afwezige Alex Ligt en ook in de basisformatie van Animo waren een tweetal mutaties, aanvoerder Herbert keerde terug na een schorsing en A1-speelster Laura de Wit debuteerde op de plaats van Linda die door een ongelukig moment op de dinsdagtraining een lichte blessure opgelopen had. Gelukkig voor Linda kon ze later in de wedstrijd wel nog invallen en zelfs een doelpunt maken.

Lees meer

Teleurstellende twee weken voor Animo 1

Teleurstellende twee weken voor Animo 1

De afgelopen twee weken speelde Animo 2 wedstrijden, een thuiswedstrijd tegen Reehorst’45 uit Ede en afgelopen zaterdag een uitwedstrijd tegen Woudenberg in de gelijknamige plaats, beide wedstrijden werden met een onbevredigend gevoel afgesloten.

In Geldermalsen werd er tegen Reehorst een wisselvallige eerste helft gespeeld, waarbij er gerust werd met een 8-10 achterstand. De tweede helft rechtte Animo de rug en ging op weg naar een overwinning in eigen huis tegen de Edenaren, want de opgelopen achterstand werd goedgemaakt en Animo had 8 minuten voor tijd een 14-12 voorsprong te pakken en Reehorst leek tegen te touwen gezet te zijn maar de uitploeg deed hetzelfde en rechtte ook de rug waardoor de wedstrijd in de laatste minuut nog volledig open lag op 14-14. 

Lees meer

Animo pakt eerste competitiezege in 2016 tegen Arena

Animo pakt eerste competitiezege in 2016 tegen Arena

Afgelopen zaterdag speelde Animo weer eens een keertje in de eigen sporthal tegen Arena 1. Een wedstrijd met veel sentiment uit het verleden waardoor er een hoop oud-Animo en Arena-spelers op de tribunes te vinden waren voor deze ontmoeting. Hierdoor werd De Randhorst gevuld met veel publiek en natuurlijk was ook Vakkie A aanwezig om Animo’s thuishaven om te toveren tot een ware heksenketel.

Animo eindigde 2015 in mineur na een teleurstellende nederlaag tegen NOVA in Bilthoven, men had wellicht gehoopt op een stuntje maar NOVA had daar weinig boodschap aan en Animo haalde ook zeker niet het gewenste niveau om NOVA te laten wankelen. De nederlaag had indirect tot gevolg dat Arena wellicht met enige hoop naar deze wedstrijd keek. Animo stond vooraf aan de wedstrijd 2 punten voor op de Rhenense formatie en zij konden in Geldermalsen bij winst aanhaken in de middenmoot.  Voor de thuisploeg zat er niets anders op dan winnen om nog een rol van betekenis te spelen in de poule.

Lees meer

Wedstrijdwijziging Animo A2

Wedstrijdwijzigingen

Soort wijziging

Verplaatst

Wedstrijdnummer

11251

Teams

De Eemvogels A1 - Animo A2

Oude wedstrijdgegevens

Datum:

13 februari 2016

Aanvangstijd:

15:00 uur

Overig:

 

Nieuwe wedstrijdgegevens

Datum

20 februari 2016

Aanvangstijd

14:00 uur

Vertrek

12:30 uur

Accommodatie

Sporthal De Engh

Wedstrijdwijziging Animo D1

Wedstrijdwijzigingen

 

Soort wijziging

Verplaatst

Wedstrijdnummer

7009

Teams

Victum/ War Child D2 – Animo D1

Oude wedstrijdgegevens

Datum:

19 december 2015

Aanvangstijd:

11:00 uur

Overig:


 

Nieuwe wedstrijdgegevens

Datum

20 februari 2016

Aanvangstijd

12:00 uur

Vertrek

11:00 uur

Accommodatie

Sportpak Weteringhoek

Meer artikelen...