• Home

Korfbalvereniging CKV Animo Geldermalsen

Schoolkorfbal 2016: Foto's (NEW)

Schoolkorbal foto's 2016
Klik hieronder voor de schoolkorfbal foto's 2016

Agenda

Geen evenementen

Kontaktje (NEW)

Technisch Kontaktje

Wedstrijdverslagen

Animo behoudt punt en hoop tegen HKC (21 mei)

Animo behoudt punt en hoop tegen HKC (21 mei)

Afgelopen zaterdag moest Animo voor het laatst thuis aantreden tegen HKC uit Utrecht. Animo zou bij verlies mogelijkerwijs kunnen degrderen als DWS in en tegen Woudenberg zou winnen. Voor Animo was winst eigen lijk het enige devies om nog aanspraak te maken op een theoretische kans op lijfsbehoud.
Tegenstander HKC heeft zich naar de 3e plaats gemanouveert door de competitie heen en keek nog naar boven voor de 2e plaats achter kampioen MIA. Echter waren de Utrechters niet van plan om daar tot uiterste voor te gaan.

De beginfase was stroef aan beide kanten waarna HKC de score opende en Animo eigenlijk vrijwel direct volgde met een antwoord (1-1). Daarna pakte toonde Animo het initiatief in het spel en liet met name verdedigend zien dat men de deur goed dicht kon houden.

Lees meer

Animo blijft antwoord schuldig tegen DWS

Animo blijft antwoord schuldig tegen DWS

Afgelopen zaterdag was het erop of eronder voor Animo in Kootwijkerbroek. Animo, Woudenberg en DWS stonden tot eind vorige week tezamen op de 6eplek, allen met 4 punten. Animo had dus als missie om te winnen van DWS om pole-position te pakken in de strijd tegen degradatie. Twee van deze 3 ploegen vliegen uit de tweede klasse en Animo had de mogelijkheid nadat het via een overwinning op Woudenberg zich weer teruggeknokt had in de race om het vege lijf te redden.

Dat gezegd hebbende had Animo de thuisnederlaag tegen DWS nog in het achterhoofd, de bezoekers schoten destijds Animo van het eigen veld af en gingen met een 10-25 overwinning naar huis, Animo moest dit voorkomen in het eigen huis van DWS. Animo had ook nog een wijziging in de basis, Marciano werd vervangen door A-junior Jochem omdat hij helaas getroffen was door gordelroos. Jochem verving Marciano echter met verve.

Lees meer

Animo wint degradatiekraker van Woudenberg

Animo wint degradatiekraker van Woudenberg

Afgelopen zaterdag stond er een “alles of niets”-wedstrijd voor Animo op het programma. Het op de gedeelde 6e plaats staande Woudenberg kwam op bezoek. Animo en Woudenberg troffen elkaar voor de 4e keer in deze jaargang aangezien men elkaar in de zaal ook al tegenkwam. Wouden eindigde in de zaal op plaats 2, een puntje boven Animo dat in de zaal 3e werd. Op het veld verzamelde Woudenberg 4 punten door een overwinning op Animo in Woudenberg en een zege op Viking. Animo won een paar weken geleden ook van Viking en moest nu dus knallen tegne Woudenberg om op gelijk hoogte te komen met de tegenstander en DWS dat ook 4 punten heeft.

Animo startte echter moeizaam aan de wedstrijd, Animo benutte eignelijk al meteen de sterke punten in de aanval wat leidde tot lange aanvallen echter wist het maar moeilijk de korf te vinden. Hierdoor was het Woudenberg dat het eerste doelpunt mocht maken, ondanks dat men meer moeite had om de aanvallen draaiende te houden. Na de 0-3 werd het Animo te gek en werd er een tandje bijgeschakeld in de tweede aanval van Animo en werd het 1-3. Animo werd vervolgens bijgevallen door het aanwezige publiek en liet voor het eerst de tanden zien. Via 2-4 werd het 3-4 en de wedstrijd kroop zo naar de rust.

Lees meer

Trainers gezocht Animo 2 en 3

Animo is nog steeds op zoek naar een trainer / coach voor het 2e en 3e!

Weet jij iemand of ben je zelf geïnteresseerd? Mail dan voor meer informatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Schoolkorfbal

Het schoolkorfbal, wat gehouden is op 11 juni 2016., werd mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsors

 

Huisartsenpraktijk Drumpt

www.drumpt.praktijkinfo.nl

Advado

www.advado.nl

Sponsors

 

Albert Heijn van Doorn

www.ah-maximaplein.nl

Hommersom & Co Belastingadviseurs

www.onzekennismetuverbonden.nl

Malsen Advies & Contracting

www.malsen.nu

JWK sound & light

www.jwksoundlight.nl

Fruitbedrijf de Ruiter

www.jederuiter.nl

  • Download hier de eindstanden
  • Download hier de eindstanden van de strafworpencompetitie
  • Voor iedereen zijn er kennismakingstrainingen op dinsdag 14 en donderdag 16 juni van 18:30 uur tot 19:30 uur.
  • Na het schoolkorfbal zullen rond 18 juni de groepsfoto’s van het toernooi geplaatst worden.

Meer artikelen...