• Home

Korfbalvereniging CKV Animo Geldermalsen

Schoolkorfbal 2016: 11 juni 2016

Schoolkorbal foto's 2015
Klik hieronder voor de schoolkorfbal foto's 2015

Agenda

Geen evenementen

Kontaktje (NEW)

Technisch Kontaktje

Wedstrijdverslagen

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/ckvanimo.nl/httpdocs/joomla3x/administrator/components/com_widgetkit/plugins/content/joomla/plugin.php on line 65 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/ckvanimo.nl/httpdocs/joomla3x/administrator/components/com_widgetkit/plugins/content/joomla/plugin.php on line 65 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/ckvanimo.nl/httpdocs/joomla3x/administrator/components/com_widgetkit/plugins/content/joomla/plugin.php on line 65
Animo knokt zich langs Viking en komt van de 0 af

Animo knokt zich langs Viking en komt van de 0 af

Afgelopen zaterdag stond de streekderby tegen Viking op het programma. De Vikingen verwachtten Animo in Wijk bij Duurstede in een nieuwe ambiance aangezien het sportcomplex stevig onder handen genomen is daar. Een geheel gerenoveerde hal en een nieuw turnhal doemde op zodra je de parkeerplaats opliep. Het veld van Viking ligt eigenlijk een beetje weggestopt achter de hal, wat misschien wel een beetje jammer is. De club ligt niet in het zicht.

Maar goed, de wedstrijd. Animo 2 verloor helaas tegen het 2e van Viking dus was het aan het eerste om de middag toch nog zonnig te maken voor Animo. En zo geschiedde het.

Lees meer

Animo brengt koploper MIA in verlegenheid maar verliest

Animo brengt koploper MIA in verlegenheid maar verliest

Animo – MIA, MIA – Animo, de afgelopen jaren treffen beide verenigingen elkaar met een vaste regelmaat en het staat altijd garant voor leuke wedstrijden en veel strijd. Echter was het zaterdag even anders dan normaal. De voorgaande jaren waren Animo en MIA vaak aan elkaar gewaagd en werd er met veel strijd en goed korfbal de degens gekruisd. Zo ook de eerste pot in Amersfoort, toen Animo brutaal de leiding nam en uiteindelijk moest kapituleren (18-17). Coach Casper Boom van MIA zal die wedstrijd opgeslagen hebben als pittig maar gelukkig gewonnen.

Maar hoe anders was het afgelopen zaterdag, MIA kwam na een succesvol zaalseizoen (handhaving in de 1e klasse, na een beslissingswedstrijd) als trotse koploper naar Geldermalsen waar ze wel even de punten op zouden halen. Alex Ligt en zijn ploeg hadden echter andere plannen en wilde het gedreven MIA het zo moeilijk mogelijk maken in Geldermalsen, want Animo heeft broodnodig punten nodig om nog niet voortijdig de handdoek in de ring te moeten werpen.

Lees meer

Animo haalt na slecht bericht de sloopkogel tevoorschijn

Animo haalt na slecht bericht de sloopkogel tevoorschijn

Afgelopen zaterdag was het erop of eronder voor Animo 1. In Ede speelden Reehorst’45 en Woudenberg de wedstrijd die bepalend was voor Animo of men nog aanspraak kon maken op de tweede plaats. Enkele momenten voor de wedstrijd kwam echter het bericht dat die missie onmogelijk was geworden door de winst van Woudenberg. Uiteindelijk zou het zaalseizoen dus eindigen in Rhenen met een wedstrijd tegen Arena.

Arena staat dit seizoen onder leiding van Bert van Harn, geen onbekende voor menig Animoër. De kleine generaal was vol vertrouwen vooraf dat het wel moeilijk zou worden in Rhenen voor Animo maar dat het jonge Arena waarschijnlijk niet zou kunnen winnen.

Lees meer

Vacature hoofdtrainer/coach selectie

C.K.V. Animo zoekt een hoofdtrainer-coach voor haar seniorenselectie (1/2)

Korfbalvereniging Animo te Geldermalsen zoekt met ingang van seizoen 2016-2017 een hoofdtrainer-coach voor haar selectie. Deze hoofdtrainer-coach zal nauw samenwerken met de trainer(s)-coach(es) van het tweede team en samen verantwoordelijk zijn voor de selectie van Animo. 

Wat verwachten wij:

 • Een trainer-coach met een frisse kijk op korfbal;
 • Een technisch en tactisch sterke trainer die zowel de groep als het individu hogerop kan brengen;
 • Een communicatief- en sociaalvaardige trainer-coach met mentorskills;
 • De trainer-coach geeft (evt. samen met de trainer(s)-coach(es) van Animo 2) op de dinsdagavond training aan de gehele seniorenselectie;
 • Op donderdagavond traint hij/zij Animo 1;
 • Het op zaterdag coachen van Animo 1;
 • Betrokkenheid bij de vereniging;
 • Heeft tweewekelijks contact met de contactpersoon van de technische commissie.

Wat bieden wij:

 • Een jonge groep met doorgroeimogelijkheden, maar een die wel uitgedaagd moet worden.
 • Animo 1 en 2 spelen in de 2e klasse/3e klasse.
 • Een vereniging die naast prestatie ook spelplezier hoog in het vaandel heeft staan.
 • Een in overleg te bepalen vergoeding.

Heb je zin in een uitdaging? Reageer dan zo snel mogelijk!

Stuur een mail naar Jaap Abma, TC Animo.

E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Meer artikelen...