• Home

Korfbalvereniging CKV Animo Geldermalsen

Schoolkorfbal 2016: Foto's

Schoolkorbal foto's 2016
Klik hieronder voor de schoolkorfbal foto's 2016

Agenda

Kaartavond vr apr 21, 2017 @20:00

Kontaktje

Technisch Kontaktje

Wedstrijdverslagen

Animo sluit af met gelijkspel tegen kampioen Viking

Animo sluit af met gelijkspel tegen kampioen Viking

Afgelopen zaterdag speelde Animo de laatste wedstrijd in de zaalcompetitie. Animo kreeg bezoek van kampioen Viking dat een speelronde eerder de kroon op het zaalseizoen zette door Fortissimo opzij te schuiven in een onderling duel. De wedstrijd in Geldermalsen was formeel er één voor de statistieken maar Animo en Viking delen toch echter wat rialiteit en daarom werd er desondanks uitgekeken met de confrontatie met de kampioen. Devies was om goed te korfballen met spirit en beleving.

Lees meer

Animo boekt 3e zege op rij in Hoogvliet Rotterdam

Animo boekt 3e zege op rij in Hoogvliet Rotterdam

De afgelopen weken stonden voor Animo in het teken van vooral goed spelen, ongeacht het resultaat of andere beslommeringen in en rond het veld. Na zeges op Koveni en Gemini stond nu Nikantes op het programma in Hoogvliet Rotterdam. Nikantes maakte het koploper Viking een weekend daarvoor bijzonder lastig maar moest toch nipt aan het kortste eind trekken. Animo was dus gewaarschuwd.

Lees meer

Animo verslaat Gemini in de tweede helft

Animo verslaat Gemini in de tweede helft

Afgelopen zaterdag stond er weer een thuiswedstrijd op het programma voor Animo. Tegenstander Gemini uit Gouda was afgereisd om de degens te kruisen in De Randhorst. Animo koesterde van de week de overwinning tegen Koveni en wilde met dezelfde intensies weer starten tegen Gemini.

Lees meer

Schoolkorfbaltoernooi 10 juni 2017

Dit jaar wij voor de 40e keer het schoolkorfbaltoernooi voor leerlingen van de basisscholen van de gemeente Geldermalsen e.o.

Dit toernooi zal op zaterdag 10 juni a.s. gespeeld worden. Dit 40e toernooi willen wij een feestelijk tintje meegeven met als thema “All over the world”.
Zet deze datum alvast in je agenda!

Wij hopen weer vele teams en hun supporters op ons toernooi te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,
Schoolkorfbalcommissie c.k.v. Animo

Week van de Scheidsrechters – 1 oktober tot en met 9 oktober

Zonder scheidsrechters geen wedstrijd. Daarom wordt de aanwezigheid van een scheidsrechter vaak als vanzelfsprekend gezien. Toch zijn het - net als de sporters zelf en (andere) vrijwilligers binnen een vereniging - mensen met passie voor korfbal die in hun vrije tijd op het veld staan.

Daarom besteed de KNKV en onze vereniging CKV Animo hier zeker aandacht aan, aangezien we onze scheidsrechters waarderen voor datgene ze voor onze vereniging betekenen. We willen hiermee absoluut geen andere vrijwilligers voorbij lopen, maar dit is wel een initiatief dat we als bestuur en vereniging ondersteunen! Daarom bedanken we ook iedere scheidsrechter voor zijn of haar medewerking.

Eli van Mourik
Voorzitter CKV Animo Geldermalsen

Meer artikelen...